Δεν υπάρχει αναμφίβολα κανένα τρόφιμο τόσο ευκολοσυνδίαστο όσο τα αυγό. Όμως, κάθε χώρα έχει τον δικό της τρόπο να το προετοιμάσει: για παράδειγμα, τα γεμιστά αυγά από την Ιταλία, τα αυγά μαγειρεμένα στην κατσαρόλα από τη Γαλλία…μέχρι τα αυγά που συνοδεύουν σούπες και στιφάδο στην Ινδία και την Αιθιοπία.
Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Αυγού, πουυ γιορτάζεται κάθε δεύτερη Παρασκευή του Οκτωβρίου, ψάξαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας πώς τρώγονται τα αυγά σε 15 χώρες σε όλον τον κόσμο.
Πηγή άρθρου: insiderfood.com