5 στέκια για λαχταριστή πίτσα στη Θεσσαλονίκη

1.5K

Είσαι λάτρης της πίτσας; Κανόνισε την επόμενή σου έξοδο σε 5 φοβερά στέκια για πίτσα στη Θεσσαλονίκη, που ξέρουν από αυθεντικές ιταλικές συνταγές, crispy ή μαλακές ζύμες, νόστιμες σάλτσες και πεντανόστιμους συνδυασμούς!

Pizzeria Capri, Πεύκα

πίτσα στη Θεσσαλονίκη

Η Pizzeria Capri είναι μια πιτσαρία στα Πεύκα Θεσσαλονίκης με μεγάλη ιστορία. Ξεκίνησε το 1988 από τους αδερφούς Αντωνιάδη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Από το 2013 προσφέρει πεντανόστιμες σπεσιαλιτέ της ιταλικής κουζίνας, από τις δημοφιλείς του πίτσες και τα φοβερά ζυμαρικά, μέχρι και νόστιμα πιάτα ημέρας. 

 

Κλείσε στην Pizzeria Capri

 


Quattro Pizza Restaurant, Ωραιόκαστρο

πίτσα στη Θεσσαλονίκη

Για πάνω από 15 χρόνια, το Quattro Pizza Restaurant στο Ωραιόκαστρο, είναι γνωστό για την πιο νόστιμη πίτσα της Θεσσαλονίκης. Σε ένα χαλαρό και μοντέρνο περιβάλλον με ξύλινες καρέκλες και άνετους μαύρους καναπέδες, θα δοκιμάσεις χειροποίητες πίτσες από φρέσκα και αγνά υλικά. Τα πιάτα ημέρας είναι σπεσιαλιτέ γνήσιων ιταλικών συνταγών και είναι όλα μαγειρεμένα με βιολογικό λάδι δικής παραγωγής του εστιατορίου. 

 

Κλείσε στo Quattro Pizza Restaurant

 


Roma Pizza, Πεύκα

πίτσα στη Θεσσαλονίκη

Σταθερός προορισμός για εσένα λάτρη της πίτσας, ο οποίος παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές για αυθεντικό ιταλικό φαγητό. Το Roma Pizza στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης, μέσα από το πλούσιο μενού του σε προκαλεί να δοκιμάσεις νοστιμότατες επιλογές και προτάσεις γεύσεων από τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά που θα σε εντυπωσιάσουν. Όμορφο και ήσυχο περιβάλλον ιδανικά διαμορφωμένο για την παρέα σου αλλά και την οικογένειά σου καθώς προσφέρει και κλειστό παιδότοπο

 

Κλείσε στη Roma Pizza

 


Raffaele Pizza & Pasta, Πολίχνη

πίτσα στη Θεσσαλονίκη

Με οδηγό τον Raffaele Esposito, πατέρα της σύγχρονης εκδοχής της πίτσας και την ποιότητα των υλικών, το Raffaele Pizza & Pasta σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τις μοναδικές γεύσεις της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας. Απόλαυσε φρεσκότατες σαλάτες και συνόδευσε τα πιάτα σας με ένα κρασί από την πλούσια κάβα του. Cozy και χαλαρός χώρος που θυμίζει ιταλική trattoria, άριστη φιλοξενία και υπέροχες ιταλικές γεύσεις που βασίζονται σε σπιτικές συνταγέςλαχταριστές μακαρονάδες με διάφορες ιταλικές σάλτσες, καλτσόνε και φρεσκοζυμωμένες πίτσες, σε περιμένουν!

 

Κλείσε στo Raffaele Pizza & Pasta

 


Pizza Mia, Καλαμαριά

πίτσα στη Θεσσαλονίκη

Για την τελευαταία πρότασή μας για πίτσα στη Θεσσαλονίκη θα πάμε μέχρι την Καλαμαριά. Η Pizza Mia είναι μία αγαπημένη πιτσαρία στην Καλαμαριά , με φοβερή ιταλική κουζίνα, αυθεντικές γεύσεις για όλα τα γούστα και φυσικά την αγαπημένη σου πίτσα σε διάφορoυς συνδυασμούς! Εδώ όμως θα βρεις και burger, ζυμαρικά, γλυκά, σαλάτες, πεϊνιρλί, και ζουμερά ψητά στο grill.

 

Κλείσε στην Pizza Mia

 


 

Κλείσε για πίτσα στη Θεσσαλονίκη 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close