Σε οικονομικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα με 15€/ άτομο

3K

Πολλές φορές θες να κανονίσεις να βγεις με την παρέα σου για φαγητό και θέλεις να κλείσεις τραπέζι κάπου καλά και οικονομικά. Σου βρήκαμε νόστιμα και οικονομικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα, από τη Γλυφάδα, μέχρι Τζιτζιφιές, Νέο Κόσμο, Χαλάνδρι και αλλού, που θα πληρώσεις 15€/ άτομο.

Ρακί Μεζέ, Τζιτζιφιές 

οικονομικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα

Το Ρακί Μεζέ στις Τζιτζιφιές είναι ένα μεζεδοπωλείο-ρακάδικο που ξεχωρίζει για την ποιότητα του φαγητού του και για τους δημιουγικούς θαλασσινούς μεζέδες που προσφέρει. Σε ένα χώρο σχεδιασμένο με μοντέρνα αισθητική, θα απολαύσεις παραδοσιακά θαλασσινά πιάτα, παρέα με ρακί, ούζο ή καλό κρασί. Live μουσική κάθε Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:30.

📍Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 334 Καλλιθέα

e-table tip: Δοκίμασε γαριδάκι με τη σέσουλα, Πολίτικα αχνιστά μύδια, κριθαρώτο με καβούρι, καλαμάρι μαρινάτο και κουκούλες χταποδιού στιφάδο. Θα βρεις επίσης και ειδικά μενού της παρέας με 13.5€/άτομο και 16.5€/ άτομο.

 

Κλείσε στο Ρακί Μεζέ

 


43 Σαραντατρίο, Νέος Κόσμος

οικονομικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα

Το 43 Σαραντατρίο στον Νέο Κόσμο προφέρει καλή ελληνική κουζίνα σε ένα πολύ ιδιαίτερο και σύγχρονο περιβάλλον. Βρίσκεται μέσα σε μια γραφική στοά, που κυριαρχεί το ξύλο και διαθέτει μια πανέμορφη και καταπράσινη αυλή για τις καλές ημέρες που θα σε ταξιδέψει στηντην παλιά Αθήνα. Το μενού περιλαμβάνει αγαπημένες ελληνικές σπεσιαλιτέ φτιαγμένες με αγνά υλικά, μεράκι και μαμαδίστικές συνταγές.

📍Αμβροσίου Φραντζή 43 Νέος Κόσμος

e-table tip: Δοκίμασε την Πράσινη Σαλάτα με με ποντιακή πλεξούδα και dressing από φρούτο εποχής, τηγανητές πατάτες με πάπρικα, καβουρμά με αυγά μάτια, πεϊνιρλί με γραβιέρα και σουτζούκι, γιουβέτσι γαρίδας και χοιρινή καπνιστή μπριζόλα!

 

Κλείσε στο 43 Σαραντατρίο

 

 


 

Mezze, Γλυφάδας 

οικονομικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα

Στην καρδιά της Γλυφάδας θα βρεις το φοβερό μεζεδοπωλείο Mezze. Στον ατμοσφαιρικό χώρο με minimal country style του Mezze, θα μυηθείς στην μαγεία των γεύσεων και θα ανακαλύψεις νέους γευστικούς προορισμούς. Ο σεφ παίζει σε διπλό ταμπλό, καλύπτοντας όλα τα γούστα, με ζουμερά κρέατα και φρέσκα θαλασσινά.

📍Φοίβης 11 & Μεταξά 34 Γλυφάδα

e-table tip: Δοκίμασε την παντζαροσαλάτα με μανούρι ή μους κατσικίσιου τυριού, μπρουσκετάκια με σαρδελίτσες παντρεμένες, τσιπούρα ολόκληρη ψημένη σε τραγανή κρούστα αλατιούτηγανιά με αυγά μάτια, πατάτες και πικάντικο σουτζούκι, χοιρινή τηγανιά με λουκάνικο, μαύρη μπύρα και ρύζι και τις φοβερές σούβλες κοτόπουλου και χοιρινού!

 

Κλείσε στο Mezze

 


 

Μπάρμπα Αλέξης, Κηφισιά

οικονομικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα

Πάμε τώρα σε αγαπημένα μας μεζεδοπωλεία στην Κηφισιά, και συγκεκριμένα στον Μπάρμπα Αλέξη! Όμορφος και κομψός χώρος με ευγενικό προσωπικό και άνεση έχει πιστούς πελάτες τους καλοφαγάδες της πόλης. Το μενού του Μπάρμπα Αλέξη περιλαμβάνει νόστιμες συνταγές της μικρασιάτικης γαστρονομίας και σπεσιαλιτέ της Τουρκίας που διατηρούν αναλλοίωτη την παράδοση και ετοιμάζονται με μεράκι και τα πιο αγνά υλικά. Live μουσική κάθε Σάββατο από τις 22:00 με λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα.

📍Ιλισίων 13 Νέα Κηφισιά

e-table tip: Δοκίμασε κεμπάπ, λαχματζούν, γιαουρτλού κεμπάπ, ταμπουλέ, τηγανιά πικάντικη, πολλά διάσημα πιάτα με μπαχαρικά και αρώματα, πολίτικα επιδόρπια όπως το σπέσιαλ κιουνεφέ και ταξίδεψε στην πλούσια γαστρονομία της Μικράς Ασίας.

 

Κλείσε στο Μπάρμπα Αλέξη

 


 

Κόκκινη Πιπεριά, Χαλάνδρι

οικονομικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα

Το μεζεδοπωλείο Κόκκινη Πιπεριά στο Χαλάνδρι είναι ένα μικρό παραδοσιακό μεζεδοπωλείο-τσιπουράδικο με γευστικές χειροποίητες προτάσεις από την Μακεδονία. Σε ένα ζεστό χώρο που θυμίζει παλιό ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο θα δοκιμάσεις ζεστά και κρύα ορεκτικά και κρεατομεζέδες που θα σου μείνουν αξέχαστα.

📍Ανδρέα Γκίνη 4 Χαλάνδρι

e-table tip: Από το μενού ξεχωρίζουν το μπουρέκι μελιτζάνας, τα χειροποίητα κεμπάπ Φλωρίνης, οι κροκέτες της κυρίας Κατερίνας, οι νόστιμες και φρέσκιες τηγανητές πατάτες αλλά και η χειροποίητη τυροκαυτερή, το λουκάνικο Φλωρίνης και την τηγανιά του τρελού με τρία διαφορετικά είδη κρέατος.

 

Κλείσε στη  Κόκκινη Πιπεριά 

 


 

Κόκκινο Ρόδι, Γαλάτσι

οικονομικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα

Tελευταία πρόταση για οικονομικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα είναι το Κόκκινο Ρόδι στο Γαλάτσι. Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο με καλή ελληνική κουζίνα όπου θα γευτείς μοναδικές γεύσεις με βάση τι άλλο, το ρόδι! Στο κατάλογο θα βρεις ζουμερά κρεατικάφρέσκα ψαρικά και πολλών ειδών μεζεδάκια! Κάθε Κυριακή από τη 13:00 μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου με ζωντανή ελληνική μουσική.

📍Εκάβης 25 Γαλάτσι

e-table tip: Από τα ορεκτικά μπορείς να δοκιμάσεις φουρταλοκεφτέδες Ανδριώτικους, πολίτικο σαγανάκι με σουτζούκι, παστουρμά, κεφαλογραβιέρα και αυγό και υπέροχη σαλάτα με ρόδι. Στα κυρίως υπάρχουν φιλετάκια χοιρινά με σως ροδιού, οβίδια Θεσσαλονίκης αλλά και ψαράκια ημέρας, καλαμαράκια και γαρίδες για τους φίλους των ψαρικών.

 

Κλείσε στο Κόκκινο Ρόδι

 


Κλείσε σε οικονομικά μεζεδοπωλεία 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close