Οικονομικά Μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη που θα φας υπέροχα!

2K

Τώρα που μπαίνει σιγά σιγά το φθινόπωρο, αρχίζουν οι έξοδοι σε γραφικά μεζεδοπωλεία! Αν βρίσκεσαι στη συμπρωτεύουσα και ψάχνεις μεζεδοπωλεία στο κέντρο, ετοιμάσου για νόστιμο φαγητό και φοβερούς μεζέδες σε καλές τιμές. Εμείς λοιπόν βρήκαμε και σου προτείνουμε αγαπημένα οικονομικά μεζεδοπώλεια στη Θεσσαλονική!

 

Μασσαλία

Οικονομικά Μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Σε ένα ήσυχο και γραφικό στενό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται το μεζεδοπωλείο Μασσαλία. Σε ένα νεανικό χώρο μπορείς να απολαύσεις νόστιμες συνταγές ελληνικής δημιουργικής κουζίνας που παρασκευάζονται αποκλειστικά από παραδοσιακά υλικά. Δοκίμασε φέτα σε φύλλο με πικάντικο πάτε κόκκινης πιπεριάς και οξυμέλι, γαύρο μαρινάτο με σαλάτα κινόα και λάδι βασιλικού, χοιρινή τηγανιά με ποικιλία μανιταριών και ριζότο σουπιάς με μελάνι, σπανάκι και φέτα!


Δια χειρός στη λαδόκολα

Οικονομικά Μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Το Δια Χειρός και στη Λαδόκολα  είναι ένα μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Ναυαρίνου. Σε ένα παρεΐστικο περιβάλλον με ethnic πινελιές, σε περιμένουν μοναδικά πιάτα, φτιαγμένα από τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά. Ο κατάλογος είναι πλούσιος σε καλοψημένα κρεατικά, που θα απολαύσεις σε μία μεγάλη ποικιλία, τραγανούς μεζέδες, δροσερές σαλάτες και φρέσκα θαλασσινά!


Βερενίκη

Οικονομικά Μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Το μεζεδοπωλείο Βερενίκη αποτελεί μια διαφορετική πινελιά στην ιστορική πλατεία του Μπιτ παζάρ. Mε ευχάριστο περιβάλλον, σύγχρονο design και βιομηχανικό στιλ,  η Βερενίκη προσφέρει καλή ελληνική κουζίνα και πρωτότυπα πιάτα που ετοιμάζονται καθημερινά με φαντασία και πολύ μεράκι. Κάθισε ανάμεσα στις υπέροχες μινιμαλιστικές ζωγραφιές που διακοσμούν τους τοίχους και απόλαυσε γύρο φουρνιστό, μπουγιουρντί στη λαδόκολα, στριφτάρια πιπεριάς με κοτόπουλο και ντοματίνια, ζουμερά μπιφτεκάκια με κόκκινη σάλτσα, βασιλικό και πιτούλες και πατάτες με κρέμα γάλακτος, μπέικον, μανιτάρια και σχοινόπρασσο!


Τσέρκι

Οικονομικά Μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Το Τσέρκι βρίσκεται στον ιστορικό πεζόδρομο Κατούνη στα Λαδάδικα και προσφέρει σπιτικές γεύσεις και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ο χώρος συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία με τη μοντέρνα διακόσμηση και χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική. Να δοκιμάσεις ζουμερό μπιφτέκι μοσχαρίσιο, κολοκυθάκια με σάλτσα γιαουρτιού, σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια και μαριναρισμένο χαλούμι, ντομάτες γεμιστές με αρωματικό πληγούρι και εκπληκτικό ριζότο μανιταριών. Αν ψάχνεις για οικονομικά μεζεδοπώλεια στη Θεσσαλονική, το Τσέρκι είναι μια πολύ καλή επιλογή!


 

Τρία γουρουνάκια

Οικονομικά Μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Τα Τρία Γουρουνάκια προσφέρουν ένα εξαιρετικό κράμα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Τα υλικά της ελληνικής γης παντρεύονται σε εκρηκτικούς συνδυασμούς γεύσης και φαντασίας. Πρέπει να δοκιμάσεις το μουσακά πάνω σε κρέμα ημίλιαστης ντομάτας και πεκορίνο Αμφιλοχίας, τη φωλιά ταλιατέλας με ψαρονέφρι, μανιτάρια και κρέμα βασιλικού και την καραμελωμένη πανσέτα σιγοψημένη σε κενό αέρος για 24ώρες με δαμάσκηνα και αρωματικό ρύζι! Στα Τρία γουρουνάκια οι γεύσεις απογειώνονται!


 

Γεντί

Μεζεδοπωλία στη Θεσσαλονίκη

Το Γεντί στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην θρυλική γειτονιά του Γεντί Κουλέ και προσφέρει ελληνική κουζίνα και ρεμπέτικο ξεφάντωμα. Δοκίμασε οπωσδήποτε σπέσιαλ γέντι με μοσχάρι με κόκκινη σάλτσα, μελιτζάνα, φέτα τυρί και ντομάτα, σερβιρισμένο στο πήλινο, βουβάλι κοκκινιστό με ψαχνό βουβάλι Κερκίνης, μαγειρεμένο στην κατασαρόλα με σάλτσα ντομάτας και το μυδοπίλαφο της Κατερίνας με φρέσκα μύδια Μακρύγιαλου! Το περιβάλλον είναι ζεστό, παραδοσιακά διακοσμημένο, με πράσινους τοίχους και εικόνες από την Παλιά Θεσσαλονίκη. Τα βράδια και Κυριακή μεσημέρι διάφοροι μουσικοί της πόλης, θα σου χαρίσουν ζωντανή μουσική και λαϊκορεμπέτικα τραγούδια!


 

Ιχθύς2

Οικονομικά Μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Στο θαλασσινό μεζεδοπωλείο Ιχθύς2 μπορείς να απολαύσεις φρέσκα ψάρια και θαλασσινά μέσα σε μία γραφική στοά. Ο Ιχθύς2 φημίζεται για τα πιάτα θαλασσινών, καθώς και για τους μεζέδες του σε προσιτές τιμές. Παρέα με τσίπουρο και καλή παρέα, σε μια δροσερή ατμόσφαιρα πρέπει να δοκιμάσεις κάθε λογής μεζεδάκι, ειδικά τη σαρδέλα του αμπελουργού και το γεμιστό καλαμάρι!


 

Νόστος

Οικονομικά Μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Η τελευταία πρόταση μας για οικονομικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη είναι ο Νόστος. Σε αυτό το γνήσιο ελληνικό μεζεδοπωλείο θα βρεις σπέσιαλ μεζεδάκια και νοστιμιές από όλη την Ελλάδα! Ξεκίνησε από πατάτες της γιαγιάς, φιλέτο κοτόπουλο με γέμιση τυριών και σάλτσα μουστάρδας, ριζότο θαλασσινών με κυδώνια, γαρίδες, μύδια, και χταποδάκι και το ζουμερό χοιρινό ψητό στη γάστρα με σάλτσα κόκκινου κρασιού!


 

Ανακάλυψε και εσύ όλα τα ατμοσφαιρικά μεζεδοπωλεία στη Θεσσαλονίκη και τσιμπολόγησε μέχρι τελικής πτώσεως! Καλή Όρεξη!

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close