To νέο trend στο sushi έχει όνομα Monkey Brain Sushi Roll

1.2K

Πριν αρχίσεις να πανικοβάλλεσαι, απλά να σε ενημερώσουμε ότι δεν χρησιμοποιήθηκε καμία μαϊμού για την κατασκευή αυτού του sushi roll. Το εστιατόριο Wokcano που σερβίρει ασιατική κουζίνα στη Νότια Καλιφόρνια από το 2009 , χρησιμοποιήσε όλη την γαστρονομική του δημιουργικότητα και εμπνεύστηκε το πρόσφατο πιάτο του, το Monkey Brain Sushi Roll.

 

 Monkey Brain Sushi
Πολλοί ισχυρίζονται ότι το Monkey Brain πήρε το όνομα του από την οπτική ομοιότητα του με την αρχαία και πλέον απαγορευμένη κινεζική λιχουδιά, τον εγκέφαλο μαϊμούς!

 

To Monkey Brain Sushi περιέχει φέτες αβοκάντο γεμιστές με καβουρόψυχα και πικάντικο τόνο. Με το που δημιουργθούν τα rolls, τηγανίζονται σε κουρκούτι tempura και σερβίρονται με μία πικάντικη σάλτσα. Οι μικροί “εγκέφαλοι” έχουν μία πολύ γευστική τραγανή εξωτερική επικάλυψη, χώρις όμως αυτή να υπερκαλύπτει να υπόλοιπα υλικά. Το αβοκάντο σε συνδυασμό με το καβούρι προσθέτουν μια ομαλή γεύση η οποία ενισχύεται με τον πικάντικο τόνο!

Kαθώς το Monkey Brain έχει λάβει αρκετά θετικές κριτικές, ας ελπίσουμε ότι θα το δοκιμάσουμε και στην Ελλάδα!


Αν είσαι sushiholic και σου ανοίξαμε την όρεξη, κανόνισε να βγεις με την παρέα σου σε κάποιο από τα φοβερά sushi bars μας και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων ρωτώντας αν γνωρίζουν τα συστατικά του Monkey Brain Sushi Roll!

Ανακάλυψε Sushi Bar στην Αθήνα

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close