Μάιος 2018 | 10 Νέα εστιατόρια στο e-table

807

Έτοιμοι για τα πιο hot food news της πόλης; Νέα εστιατόρια, πιο ωραία, συναρπαστικά, δροσερά, ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά. Ανακάλυψε μαζί μας τις 10 νέες αφίξεις στο e-table, για να έχεις πολλές επιλογές για έξοδο για φαγητό και αυτόν το μήνα!

Magna Grecia – Antica Macelleria Carnicero, Κολωνάκι

νέα εστιατόρια

Αν είσαι και εσύ φίλος του κρέατος, τότε είμαστε σίγουροι πως το Magna Grecia – Antica Macelleria Carnicero θα γίνει η νούμερο ένα επιλογή σου για μία έξοδο για φαγητό στο κέντρο. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Yoleni’s στο Κολωνάκι, στην οδό Σόλωνος 9 και έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις μοναδικές κοπές κρέατος του Carnicero Meat & Delicatessen που διαθέτει. Ο χώρος του κλασικός και λιτός, ενώ το προσωπικό του πρόσχαρο και γρήγορο. Το μενού του διαθέτει 35 διαφορετικές επιλογές πιάτων, με υψηλής ποιότητας κρέατα και άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, ενώ ταυτόχρονα παρέχετε η δυνατότητα να προμηθευτείς εκλεκτά κρέατα σε πρωτότυπες προτάσεις σερβιρίσματος και για το σπίτι.

e-table tip: Δοκίμασε panino (σάντουιτς με χειροποίητο ψωμί) με προβολόνε, παρμεζάνα και μπρι, μπιφτέκι από κόντρα φιλέτο κομμένο στο χέρι, μοσχαρίσιο συκώτι γάλατος, με ψητά κρεμμύδια και μπαλσάμικο πάνω σε polenta, ενώ αν είσαι ο vegan της παρέας, μπορείς και εσύ να επισκεφθείς το εστιατόριο μαζί με τους φίλους σου και να δοκιμάσεις πατάτες και μανιτάρια στον φούρνο με σάλτσα λευκού κρασιού και μυρωδικών.

 

Κλείσε στο Magna Grecia

 


 

42 Barstronomy, Κέντρο Αθήνας

νέα εστιατόρια

Μπορείς να βρεις τον ιδανικό συνδιασμό γαστρονομίας, μπαρ, φαγητού και ποτού, όλες τις ώρες της ημέρας, στο 42 Barstronomy. Μόλις μία ανάσα από το Σύνταγμα, στην οδό Κολοκοτρώνη 3, σε έναν μοντέρνο, εντυπωσιακό και χαλαρό χώρο, προσφέρει καθημερινά διεθνή κουζίνα. Το σαββατοκύριακο από την άλλη μπορείς να απολαύσεις ένα από τα καλύτερα brunch της Αθήνας, αποτελούμενο από έναν πλήρη και γευστικό κατάλογο με πρωταγωνιστή τα αυγά σε κάθε πιθανή τους εκδοχή αλλά και τα λαχταριστά του burger. Ο σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός, έχει αναλάβει τη δημιουργία των νόστιμων, και περίτεχνα σερβιρισμένων πιάτων του εστιατορίου, καθώς και των ιδιαίτερων σνακ που σερβίρονται στο bar και συνοδέυουν το ποτό ή το cocktail σου.

e-table tip: Ξεκίνα με μία σαλάτα με φύλλα και λουλούδια, η οποία περιέχει σύκο, αμύγδαλα και βινεγκρέτ μέλι, συνέχισε με τόνο, άγριο ρύζι, αβοκάτρο, ντομάτα, κολοκύθι και μυρωδικά και για το τέλος, δοκίμασε ένα από τα φρέσκα γλυκά ημέρας του εστιατορίου.

 

Κλείσε στο 42 Barstronomy

 


 

Margot, Χαλάνδρι

νέα εστιατόρια

Η νέα δημιουργία του Δημήτρη Κοντόπουλου του γνωστού ιταλικού εστιατορίου Scala Vinoteca, ακούει στο όνομα Margot και βρίσκεται στην οδό Αγίου Γεωργίου 28, στο Χαλάνδρι. Προσεγμένη και λιτή διακόσμηση, ευγενικό και γρήγορο προσωπικό και αυθεντική ιταλική κουζίνα, είναι αυτά που το χαρακτηρίζουν. Εκεί θα απολαύσεις πιάτα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως σισιλιάνικη πίτσα με πατάτα, κατσικίσιο τυρί, φρέσκια τρούφα και δεντρολίβανο, μύδια αχνιστά με ζωμό καραβίδας και αρωματικά, λαχταριστά λινγκουίνι καρμπονάρα με καπνιστό guanciale, risotto με κανθαρέλες και τραγανή πέτσα κοτόπουλου, αλλά και πιάτα όπως Italian style burger με κρόκο αυγού, τρούφα και τσιπς πατάτας και αρνίσια σέλα γεμιστή με πεκορίνο, fregola ζυμαρικό, σάλτσα από γλυκιά valpolicella.

e-table tip: Δοκίμασε ένα από τα μοναδικά του επιδόρπια, όπως τάρτα λεμόνι parfait με κρέμα φυστίκι και σορμπέ φράουλας.

 

 

Κλείσε στο Margot

 


 

Γράπα, Καλλιθέα

νέα εστιατόρια

Η παρέα θέλει νέο στέκι για νόστιμα ελληνικά μεζεδάκια; Τότε μία είναι η επιλογή… Το μεζεδοπωλείο Γράπα στην όδο Σαπφούς 101, στην Καλλιθέα. Ο χώρος του περιποιημένος, ζεστός και μοντέρνος, το προσωπικό του ευγενικό και πρόσχαρο και οι τιμές του προσιτές. Ετοιμάζει καθημερινά γευστικά ελληνικά πιάτα, μαγειρεμένα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Το μενού του περιλαμβάνει πλούσιες προτάσεις σε ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, κυρίως όπως μοσχαρίσια μπριζόλα και συκώτι σχάρας, θαλασσινά μεζεδάκια, νόστιμα μαγειρευτά και λαχταριστά γλυκά σερβιρισμένα με παγωτό βανίλια ή καϊμάκι.

e-table tip: Δοκίμασε τυροκροκέτες με παστουρμά, σάλτσα γιαουρτιού και δυόσμο, κεφτεδάκια με ούζο και δυόσμο, χοιρινή τηγανιά με λάδι και φέτα, φέτα ψητή με ντοματοπιπεριές από ορεκτικά και μία ποικιλία κρεατικών με κεμπάπ, λουκάνικο, σεφταλιά, μπιφτέκι, μπούτι κοτόπουλο, χοιρινή μπριζόλα και πανσέτα για να μοιραστείς με ολόκληρη την παρέα.

 

Κλείσε στο μεζεδοπωλείο Γράπα

 


 

Alficon, Παγκράτι

νέα εστιατόρια

H σύγχρονη ελληνική κουζίνα σε όλο της το μεγαλείο, αναδεικνύεται μέσα από το μενού του Alficon, στην οδό Ηρώνδας 8 στο Παγκράτι. Ο Δημήτρης Ζύμπας και ο Νίκος Βοργιάς, δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι σεφ, στοχεύουν στην ανάδειξη των αγνών ελληνικών γεύσεων και στην παρουσίαση των φυσικών ελληνικών κρασιών, συνεργαζόμενοι με μικρούς τοπικούς παραγωγούς, σε όλη την Ελλάδα. Γνώρισε την πρωτότυπη κουζίνα τους μέσα από πιάτα όπως κροκέτα κεχρί με χειροποίητο καπνιστό αλλαντικό και μαρμελάδα τομάτας, σιδηρόδρομο σιγομαγειρεμένο για 48 ώρες με σελινόριζα και κοκκάρια σε μαυροδάφνη και σούπα από σπαράγγια με χτένι ταρτάρ, νιόκι ανθότυρου και μους πανσέτας.

e-table tip: Εξαιρετική επιλογή αποτελεί το μυλοκόπι μαγειρεμένο στην πλάκα με πουρέ κουνουπίδι και σπαράγγια, η τάρτα ανθότυρο με μέλι και η λαχταριστή σοκολάτα με φυστικοβούτυρο.

 

 

Κλείσε στο Alficon

 


 

Po’ Boys BBQ, Ψυρρή

νέα εστιατόρια

Θέλεις να μάθεις από πρώτο χέρι τι θα πει αυθεντικό Southern BBQ; Ήρθε η στιγμή να το ανακαλύψεις στο νέο beer restaurant Po’ Boys BBQ, στην οδό Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, στην περιοχή του Ψυρρή. Το αγαπημένο σε πολλούς Po’ Boys Food Truck, μετατράπηκε σε έναν πολύχρωμο, μοντέρνο και fun χώρο, στον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει σιγοκαπνιστά κρεατικά και το comfort food της Νέας Ορλεάνης. Το μενού του διαθέτει ζουμερά burgers και χορταστικά σάντουιτς, tacos, short ribs και χοιρινά παϊδάκια, πολλά νόστιμα πιάτα για τη μέση που μπορείς να μοιραστείς με την παρέα και φυσικά σαράντα ετικέτες με μπύρες από τις καλύτερες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

e-table tip: Ένα από τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, αφιέρωσέ τα στο κλασικό Νεορλεανέζικο brunch του και δοκίμασε αυγά με αφράτα ζεστά ψωμάκια με βούτυρο-buiscuits, waffles και pancakes σε γλυκές και αλμυρές εκδοχές με fried chicken και σιρόπι σφενδάμου, πολλές επιλογές από κρέατα και πολλές ακόμα λαχταριστές επιλογές.

 

Κλείσε στο Po’ Boys

 


 

Στης Έλλης, Αγία Παρασκευή

νέα εστιατόρια

Το εστιατόριο Στης Έλλης, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίας Τριάδος 57, στην Αγία Παρασκευή, προσφέρει αδιάκοπα ελληνικές δημιουργικές γεύσεις, από το 1964 έως σήμερα. Με έναν απλό, κλασικό – παραδοσιακό, με κάποιες σύγχρονες πινελιές όμως χώρο, δίνοντας έμφαση στη γεύση και την εξυπηρέτηση, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων όσων το επισκέπτονται. Οι επιλογές του πολλές και νόστιμες, ενώ από το μενού ξεχωρίζουν η φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, τηγανιτή κάπαρη και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τα τηγανιτά κολοκυθάκια σε στικς, οι πένες με ντομάτα, μοτσαρέλλα και βασιλικό, το κριθαρότο ή ριζότο με γαρίδες και οι γαρίδες σχάρας με μους λευκού ταραμά, μπουκέτο μυρωδικών και συνοδεία λαχανικών.

e-table tip: Δοκίμασε μους σοκολάτας, παγωτό ή μία crème brulee στο τέλος, για να γλυκαθείς.

 

Κλείσε στης Έλλης

 


 

Άδολο, Κηφισιά

νέα εστιατόρια

Ο νέος προορισμός για ψάρι και θαλασσινούς μεζέδες στα Βόρεια Προάστια, είναι το Fish Restaurant Άδολο, στην οδό Ελαιών & Εχίνου 1, στη Νέα Κηφισιά. Διαθέτει έναν φωτεινό, μοντέρνο και μεγάλο χώρο, σε λαδο-γκρίζες αποχρώσεις, με πολλές, αλλά διακριτικές θαλασσινές λεπτομέρειες και ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον για να απολαύσεις με την παρέα σου ή το ταίρι σου, τον απόλυτο συνδυασμό κρασιού και θαλασσινών. Ο κατάλογός του περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα ολόφρεσκα όστρακα, σεβίτσε, πεσκανδρίτσα φρικασέ, παστίτσιο τόνου με μπεσαμέλ από αρσενικό Νάξου, καρμπονάρα με καπνιστές γαρίδες φρέσκα λαζάνια και χώμα από λόζα Κέας και μπέργκερ με σνίτσελ λαυράκι, ντομάτα, μαρούλι, φρέσκο κρεμμύδι, λωρίδες αγγουριού, λεμονάτη μαγιονέζα και άχυρο πατάτας, όλα με την υπογραφή του executive chef Βασίλη Τσατσάκη.

e-table tip: Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις ένα από τα γλυκά του βραβευμένου και γνωστού pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη, όπως crème brulee με φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης.

 

Κλείσε στο Άδολο

 


 

Prime Cut, Μαρούσι

νέα εστιατόρια

Σου αρέσει να δοκιμάζεις συνέχεια τα νέα steak houses της Αθήνας, για να ανακαλύπτεις κάθε φορά πρωτότυπες και ζουμερές γεύσεις; Σου βρήκαμε το ιδανικό steak house, που θα θέλεις να πας ξανά και ξανά. Το όνομά του… Prime Cut και βρίσκεται στην οδό Φραγκοκλησιάς 3, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Το περιβάλλον του διακρίνεται για τη λιτή πολυτέλεια, την κομψή διακόσμηση αλλά και το ευγενικό και ευχάριστο σέρβις του. Προσφέρει κρέας άριστης ποιότητας, προερχόμενο από τις καλύτερες φάρμες της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής και των Η.Π.Α., εξειδικευμένο στο ribeye. Πέρα από πιάτα με κρέας, μπορείς να δοκιμάσεις φρέσκες σαλάτες, πλούσια ορεκτικά, γευστικές ταλιατέλες και μυρωδάτο ριζότο.

e-table tip: Επιλογή που σίγουρα δε θα μετανιώσεις, είναι το μοσχαρίσιο φιλέτο Γαλλίας, η ταλιάτα από Ελληνικό μοσχαρίσιο φιλέτο, το μοναδικό σε γεύση Black Angus Αυστραλίας, αλλά και το φιλέτο φρέσκου σολομού με ψητά λαχανικά.

 

Κλείσε στο Prime Cut

 


 

Pizzoteca, Νέα Σμυρνη

νέα εστιατόρια

Απόλαυσε άρωμα Ιταλίας, στο εστιατόριο Pizzoteca στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, στην οδό 2ας Μαΐου 18. Σε έναν υπέροχο και φιλικό χώρο, με προσεγμένη διακόσμηση και ευγενικό προσωπικό, ο executive chef Χρήστος Τζιέρας, δημιουργεί γνήσια Ιταλική πίτσα και σε ταξιδεύει απευθείας στη γειτονική Ιταλία. Δοκίμασε insalata italiana, με σπανάκι, αυγό, καλαμπόκι, μπέικον, κρουτόν και μανιτάρια, calzone con pollo, με κοτόπουλο, κόκκινη πιπεριά, κρεμμύδι, κρέμα μουστάρδας και πανσέτα, pizza Quattro Stagioni με ελιές, ζαμπόν, μανιτάρια, αγγινάρες, μπέικον και ντοματίνια, σπαγγέτι με μπρόκολο, κοτόπουλο και αρωματική γαλέτα, ταλιατέλες με σιγομαγειρεμένο κιμά και λαχανικά, αλλά και φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα μανιταριών.

e-table tip: Μη διστάσεις να δοκιμάσεις ένα από τα λαχταριστά γλυκά του, όπως αφράτη κρέμα σοκολάτα με ρούμι, παγωμένο μους αμαρέτο με αμύγδαλα ή μία πανακότα βανίλιας.

 

Κλείσε στο Pizzoteca

 


 

Κλείσε σε hot εστιατόρια στην Αθήνα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close