Σεπτέμβριος 2018 | Βγες στα 10 νέα εστιατόρια στο e-table

868

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να τελείωσαν, όμως οι έξοδοι για φαγητό δε σταματούν! Κλείσε τραπέζι σε 10 νέα εστιατόρια στο e-table και ανακάλυψε τον επόμενο αγαπημένο σου γευστικό προορισμό!

 

Wolves of Kitchen, Νέο Ψυχικό

Συνέχεια του ξακουστού Wolves of Kitchen στον Ορνό της Μυκόνου, αποτελεί το νέο εστιατόριο Wolves of Kitchen στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, στην οδό Δημητρίου Βασιλείου 16. Αγαπημένος προορισμός όλων όσων αγαπούν το καλό ελληνικό κρέας και την Ελληνική – Δημιουργική κουζίνα, εκπλήσσει όλους του επισκέπτες του με τις νόστιμες και ποιοτικές του προτάσεις. Ο χώρος του προσεγμένος και όμορφα διακοσμημένος σε γήινα χρώματα, ενώ το περιβάλλον του ζεστό και οικείο. Η ανοιχτή κουζίνα που διαθέτει, με όλες τις λαχταριστές μυρωδιές να γεμίζουν τον χώρο, το καπνιστήριο κρεάτων, αλλά και το ψυγείο σιτέματός του, αρκούν για να σε κάνουν να το λατρέψεις και να το κάνεις νούμερο ένα επιλογή σου για κρέας στα Βόρεια Προάστια.

e-table tip: Επίλεξε σαλάτα με πεπόνι, ανθότυρο, καπνιστό στήθος μοσχαριού, φρέσκα μυρωδικά και κουκουνάρι, αυθεντική καρμπονάρα, παρασκευασμένη με χειροποίητα ζυμαρικά, σιτεμένη πανσέτα, κρόκο αυγού και λιωμένη παρμεζάνα και κριθαρότο με αρνί μπούτι στην σχάρα και θα μας θυμηθείς!

 

Κλείσε Τραπέζι στο Wolves of Kitchen

 


 

 

La Rotisserie, Κηφισιά

Ποιος είπε ότι γκουρμέ γεύσεις και ψητοπωλείο δεν πάνε μαζί; Το νέο γκουρμέ ψητοπωλείο (ναι σωστά διάβασες!) στο κέντρο της Κηφισιάς ακούει στο όνομα La Rotisserie και βρίσκεται στην οδό Λεβίδου 11 στο εμπορικό κέντρο της πινακοθήκης Κουβουτσάκη. Πρόκειται για μία γαλλική rotisserie των Βορείων Προαστίων, η οποία εκπλήσσει όλους όσους αγαπούν το κρέας, αλλά και τις νέες γεύσεις. Ο χώρος του minimal διακοσμημένος σε γήινες αποχρώσεις και το προσωπικό του ευγενικό, γρήγορο και πρόθυμο να σε βοηθήσει για κάθε σου απορία. Διαθέτει ένα πρωτοποριακό και λαχταριστό μενού διεθνούς κουζίνας, στο οποίο πρωταγωνιστούν επιλογές όπως η trit-tip μοσχαρίσια ταλιάτα και τα ολόκληρα κοκοράκια.

e-table tip: Ξεκίνησε με μία δροσερή σαλάτα, συνέχισε με μία αρνίσια picanha ή με ένα ψητό κοκοράκι συνοδεία “σπιτικού” πουρέ με λάδι τρούφας και κλείσε με μία πουτίνγκα μπανάνας.

 

Κλείσε Τραπέζι στο La Rotisserie

 


 

Ανταίος, Νέο Ψυχικό

Και μιας και ξεκινήσαμε με τις νέες επιλογές από τη βόρεια πλευρά της Αθήνας, συνεχίζουμε με το κλασικό εστιατόριο Ανταίος, στην περιοχή του Νέου Ψυχικού. Το εστιατόριο Ανταίος, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1995 και έκτοτε, έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια για όλους τους λάτρεις της γνήσιας ελληνικής κουζίνας. Ο χώρος του κλασικός και λιτός, ενώ η ατμόσφαιρά του χαλαρή και ζεστή, προσφέροντάς σου όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου. Το μενού του περιλαμβάνει διάφορες επιλογές, όπως δροσερές σαλάτες, πλούσια ορεκτικά, νόστιμα μαγειρευτά, εξαιρετικά ψητά της ώρας, αλλά και λαχταριστά γλυκά, όλα μαγειρεμένα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά της εποχής.

e-table tip: Δοκίμασε φέτα τυλιγμένη σε σφολιάτα με μέλι και σουσάμι, σαγανάκι σε κρούστα δημητριακών με μαρμελάδα ντομάτας, μαριναρισμένη μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος 400gr με φρέσκα μυρωδικά και την αγαπημένη σε όλους σπιτική πορτοκαλόπιτα με παγωτό.

 

Κλείσε Τραπέζι στον Ανταίο

 


 

Shisan, Αργυρούπολη

Πηγή Φωτογραφίας nou-pou.gr

Για να δοκιμάσεις διάφορες παραλλαγές του sushi, θα επισκεφθείς το νέο Shisan στην περιοχή της Αργυρούπολης, το οποίο βρίσκεται στην 28ης Οκτωβρίου 44. Είναι μία πραγματικά value for money επιλογή για καλό sushi στα Νότια Προάστια, αφού διαθέτει εξαιρετικές γεύσεις και μεγάλη ποικιλία σε sushi, sashimi και nigiri σε πολύ οικονομικές τιμές. Εκεί θα βρεις καθημερινά σούπερ προσφορές, όπως είναι το το Happy Hour το οποίο ισχύει Δευτέρα έως Σάββατο 13:00 – 19:30. Ο χώρος του είναι φιλόξενος και ζεστός, με minimal διακόσμηση, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε εστιατόριο με Ιαπωνική κουζίνα και το προσωπικό του φιλικό και έτοιμο να σε βοηθήσει να επιλέξεις πιάτα πάνω στις δικές σου προτιμήσεις και αγαπημένες γεύσεις.

e-table tip: Αγαπημένες μας επιλογές τα Shisan Roll Banana, Sashimi Salmon, Half Rolls California, Tuna Tartar, Fried roll Samurai, Shrimp Carpaccio.

 

 

Κλείσε Τραπέζι στο Shisan

 


 

Μεθυστάνες στην Ακρόπολη, Ακρόπολη – Φιλοπάππου

Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η ιστορική ταβέρνα Μεθυστάνες του Ψυρρή, μετακόμισε σε άλλη γειτονιά, κάτω από την Ακρόπολη και συγκεκριμένα στου Φιλοπάππου, στην οδό Αγγελικάρα 1. Σε έναν δροσερό χώρο, με παραδοσιακή διακόσμηση και πέτρινους τοίχους, μπορείς να απολαύσεις όλες τις ώρες της ημέρας τα θεσπέσια πιάτα του. Έχεις την επιλογή να το επισκεφθείς πρωί και να απολαύσεις τον καφέ σου μαζί με το εκπληκτικό brunch που διαθέτει καθημερινά μεταξύ 10:00 και 14:00, για μεσημεριανό διάλειμμα μετά τη δουλειά ή μετά τη βόλτα σου στο κέντρο, αλλά και για ένα απολαυστικό δείπνο με κέφι και live μουσική, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30 ή για την Κυριακάτικη έξοδο μεσημέρι από τις 15:00.

e-table tip: Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε μία από τις δροσερές φρεσκοκομμένες σαλάτες του, γαριδομακαρονάδα και γαρίδες σαγανάκι, μεθυσμένο μοσχαράκι σε κόκκινο κρασί και ρολό μελιτζάνας με φέτα και ανθότυρο.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Μεθυστάνες

 


 

Callirhoe VIP Roof Garden Cafe Bar Restaurant, Νέος Κόσμος

Μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, αποτελεί επίσης το εστιατόριο Callirhoe VIP Roof Garden Cafe Bar Restaurant, το οποίο βρίσκεται στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Athenian Callirhoe δίπλα στο κέντρο της Αθήνας. Ο χώρος του κομψός και προσεγμένος, διαθέτοντας εκπληκτική πανοραμική θέα ολόκληρης της Αθήνας και σε πρώτο πλάνο την όμορφη Ακρόπολη που σε μαγνητίζει, ενώ ταυτόχρονα το υπέροχο roof garden του είναι ιδανικό για όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Η κουζίνα του διαθέτει διάφορες μεσογειακές σπεσιαλιτέ, μαγειρεμένες με υλικά εποχής και πάντα άριστης ποιότητας. Ένα είναι σίγουρο, πως είναι μία πολύ καλή επιλογή για ένα ρομαντικό ραντεβού με τον/την αγαπημένο σου!

e-table tip: Μπορείς να δοκιμάσεις ψητά μανιτάρια πλευρώτους σε φωλιά παρμεζάνας, αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα vinsanto, ταλιατέλες με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και γαρίδες και το τέλος, την αγαπημένη πανακότα.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Callirhoe VIP

 


 

Electra 10th Rooftop Bar Restaurant, Κέντρο Αθήνας

Το νέο roof garden restaurant του ξενοδοχείου Electra Hotel Athens, ακούει στο όνομα Electra 10th Rooftop Bar Restaurant και όπως μαρτυρά άλλωστε και το όνομά του, βρίσκεται στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Electra Hotel Athens στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, στην οδό Ερμού 5. Διαθέτει μία πολύ προνομιακή θέση με εξαιρετική θέα προς τον λόφο του Λυκαβηττού και της Ακρόπολης και προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με ελληνικές πινελιές σε ένα μενού που έχει επιμεληθεί εξ’ ολοκλήρου ο εξαιρετικός chef Δημήτρης Σιώζος. Οι γεύσεις του που ξεχωρίζουν, είναι αυτές της Ανατολικής Μεσογείου μαγειρεμένες με αγνές πρώτες ύλες και φρέσκα εποχικά υλικά. Ο χώρος του είναι κομψός και όμορφα διακοσμημένος, προσδίδοντας μία αίσθηση προσιτής πολυτέλειας και χαλάρωσης.

e-table tip: Εξαιρετικές και νόστιμες επιλογές αποτελούν τα escalopes από χοιρινό φιλέτο με πουρέ πράσου και άγρια μανιτάρια, η φρέσκια σφυρίδα με αλμυρίκια και μοσχολέμονο και το ριζότο με Σαν Μιχάλη και μανιτάρια.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Electra 10th Rooftop

 


Νέα Βυζαντινή Γωνιά, Νέα Φιλαδέλφεια

Αν αγαπάς και εσύ τον αθλητισμό και το καλό φαγητό, σίγουρα πρέπει να κάνεις μία επίσκεψη στο All Day Café Restaurant Νέα Βυζαντινή Γωνιά επί της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό, θεματικό εστιατόριο και χώρο αναψυχής, με μοντέρνα διακόσμηση και πολλές λαχταριστές επιλογές της Διεθνούς κουζίνας, το οποίο ενθουσιάζει όλους όσους το επισκέπτονται. Το μενού του διαθέτει νόστιμες και λαχταριστές brunch επιλογές, μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, διάφορες επιλογές κυρίως πιάτων οι οποίες έχουν ως βάση το κρέας, πλούσιες ποικιλίες κρεατικών και τυριών που συνδυάζονται με υπέροχες παγωμένες μπύρες ή επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και φυσικά λαχταριστά επιδόρπια που σίγουρα αξίζουν να τα δοκιμάσεις.

e-table tip: Επισκέψου το για το brunch του 9:00 -16:00 και δοκίμασε μία special ομελέτα και ένα pancake banoffee με μπανάκα, καραμέλα γάλακτος, σιρόπι μαύρης σοκολάτας και τριμμένο OREO ή επισκέψου το για το γεύμα ή το δείπνο σου και παρήγγειλε μία σαλάτα Μικρασιάτικη, BBQ glazed spear ribs και μία μους σοκολάτας με φράουλα.

 

Κλείσε Τραπέζι στη Νέα Βυζαντινή Γωνιά

 


Thai Zab, Γκάζι

Νέο, προσεγμένο, με αρώματα, χρώματα και γεύσεις από τη μακρινή Ταϊλάνδη, το εστιατόριο Thai Zab, ήρθε στο Γκάζι, για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια όλων όσων αγαπούν τις πικάντικες Ταϊλανδέζικες γεύσεις. Βρίσκεται στην οδό Δεκελέων 22, ακριβώς δίπλα στη στάση του μετρό Κεραμεικός και αποτελεί μία φρέσκια γευστική νότα στην περιοχή. Ο χώρος του casual και ατμοσφαιρικός, σε ταξιδεύει στα μοντέρνα ‘Εθνικ εστιατόρια της Ταϊλάνδης και παράλληλα οι προσεκτικά επιλεγμένες συνταγές, αλλά και τα γευστικά ντιζαινάτα πιάτα του Ταϊλανδού chef Salad “Den” Simla, κάνουν το γευστικό σου ταξίδι ακόμα πιο αληθοφανές. Ο κατάλογός του είναι πλούσιος σε γεύσεις όπως το κλασικό και αγαπημένο για πολλούς pad thai, Ταϊλανδέζικες σούπες, κάρυ, νούντλς και ρύζι.

e-table tip: Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις το πιάτο Nam Tok, το οποίο περιλαμβάνει ψητό χοιρινό ή μοσχάρι με κόκκινο κρεμμύδι, φρέσκο κρεμμυδάκι, κόλιανδρο, ψητό ρύζι και τριμμένο τσίλι – πασπαλισμένο με μέντα, το πιάτο Moak Pad Kratiem Prik Thai, το οποίο έχει τηγανητό (stir-fry) καλαμάρι στο γουόκ με πιπεριά, κρεμμύδι, σκόρδο και τριμμένο μαύρο πιπέρι και το πιάτο Massaman, που περιέχει κοτόπουλο ή μοσχάρι με ταμάρινδο, γάλα καρύδας, πατάτα, ντομάτα και φιστίκια.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Thai Zab

 


Agora Riviera Restaurant, Βουλιαγμένη

Τέλος, μία νέα πρόταση στα Νότια Προάστια, είναι το εστιατόριο Agora Riviera Restaurant. Ένα νέο Fish Restaurant στην περιοχή της Βουλιαγμένης, το οποίο εντυπωσιάζει με τον all day χαρακτήρα του, τις μοναδικές μεσογειακές του γεύσεις και την προνομιακή τοποθεσία του ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Λευκοντυμένο και με νησιώτικο στυλ, σε κάνει να νιώθεις πως είσαι ακόμα διακοπές σε κάποιο Κυκλαδίτικο νησί και απολαμβάνεις τα θαλασσινά σου πιάτα μακριά από όλα σου τα προβλήματα. Στο μενού του πέρα από θαλασσινά πιάτα θα βρεις και διάφορες άλλες επιλογές όπως burger και εξαιρετικής κοπής κρέατα, για όλους όσους αγαπούν πέρα από τα θαλασσινά και το κρέας.

e-table tip: Ξεκίνα την παραγγελία σου με φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κολοκυθοκεφτέδες, συνέχισε με κάτι διαφορετικό όπως γύρο και σουβλάκι τόνου ή λινγκουίνι με θαλασσινά και τελείωσε την παραγγελία με Μιλφέιγ με τραγανά σφολιατίνια και καραμέλα γάλακτος.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Agora Riviera

 


 

Εσένα ποιο θα γίνει ο νέος αγαπημένος σου προορισμός;

 

Κλείσε Τραπέζι σε τοπ εστιατόρια στην Αθήνα

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close