Μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα που θα λατρέψεις!

4.7K

Γεύσεις ιδιαίτερες, πικάντικες με αρώματα, nachos, τορτίγιες και tacos που συνδυάζονται υπέροχα με παγωμένες μαργαρίτες. Αυτές και άλλες πολλές, είναι οι λόγοι που έχουν κάνει πολλούς από εμάς να πούμε “Viva el Mexico!”. Καθώς τα τελευταία χρόνια η μεξικάνικη κουζίνα έχει κατακτήσει την καρδιά και τους ουρανίσκους αρκετών καλοφαγάδων, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου τα αγαπημένα μας μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα!

Mejico, Αργυρούπολη

New kid on the Mexican block, στην γειτονιά της Αργυρούπολης! Το Mejico άνοιξε τον Οκτώβριο του 2017. Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις παραδοσιακή μεξικάνικη κουζίνα σε ένα μεγάλο, μοντέρνο και με πολύ ωραία χρώματα χώρο. Γευστικά πιάτα με βοδινό κρέας απο το Βόρειο Μεξικό, πικάντικες γεύσεις με κοτόπουλο και χοιρινό απο το νοτιανατολικό, αλλά και ολόφρεσκα θαλασσινά απο τον κόλπο του Μεξικού.

Μη χάσεις με τίποτα τα αυθεντικά μεξικάνικα πιάτα τους, όπως chicken jalapenos cream empanadas, chilli con carne, mexican grilled portobellos, chicken avocado burritos, spicy pork burritos και bbq Texas burgers, σε περιμένουν! Και φυσικά… επιβάλλεται κάποιο τροπικό cocktail που σερβίρεται σε ξήλινo ποτήρι τοτέμ! 

Agavita, Νέα Φιλαδέλφεια

Η πόλη του Μεξικού έχει παράρτημα και σε ένα στενό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Φωτεινά χρώματα, παραδοσιακή διακόσμηση της μεξικάνικης κουλτούρας, μικροαντικείμενα τέχνης και έθνικ ατμόσφαιρα. Όλα αυτά αυτά αρκούν για να σε ταξιδέψουν μέχρι το πολύχρωμο Μεξικό στο Agavita στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Το όνομα του το Agavita το πήρε από την αγαύη: ένα είδος κάκτου και κύριο συστατικό της τεκίλας. Εκεί θα βρεις γύρω στα 30 διαφορετικά είδη τεκίλας, οπότε ένα cocktail επιβάλλεται! Από το μενού ξεχωρίσαμε το La hamburguesa Agavita με μοσχαρίσιο μπιφτέκι ζυμωμένο με κομμάτια τραγανού μπέικον, λιωμένο τυρί τσένταρ και σάλτσα ranchera, comida de Diablo ή αλλιώς το «φαγητό του διαβόλου», που είναι μοσχαρίσιο φιλέτο με γαρίδες και κόλιανδρο μέσα σε καυτερή σάλτσα και fajitas που μπορείς να παραγεμίσεις με ό,τι βάζει ο νους σου! Για το τέλος, επέλεξε τη σπέσιαλ τάρτα σοκολάτας με πράσινο πιπέρι!

Είναι ο top προορισμός για τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας, που ξέρουν να ξεχωρίζουν τα burritos και εκπληκτική guacamole με χοντροκομμένο αβοκάντο, lime και μια εξαιρετική sour cream. Οι μεξικάνικες γεύσεις και τα ξεχωριστά αρώματα μαζί με τη latin μουσική… δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσεις τις μεξικάνικες σπεσιαλιτέ του εστιατορίου Agavita!

Taqueria MAYA, Κέντρο Αθήνας

Τελευταία πρόταση για τα αγαπημένα μας μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα, είναι το Taqueria MAYA στο Σύνταγμα. Στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα μκρό και φιλόξενο χώρο, χτυπάει η καρδιά του μεξικάνικου street food. Εκεί θα βρεις φρέσκο, καθημερινό φαγητό που θα έτρωγες σε κάποιο στέκι της Λατινικής Αμερικής.

Στο Taqueria MAYA μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς για λαχταριστά tacos, Burritos, Bowls, Quesadillas, Κουβανέζικα σάντουιτς, δροσερές σαλάτες, αλλά και φρέσκους χυμούς και σπιτικές μαργαρίτες!

Συνδύασε τα tacos ή το burrito σου με τρυφερό κοτόπουλο, μαριναρισμένο μοσχάρι, ή χοιρινό με μανιτάρια, γλυκοπατάτες και πολλά ακόμα υλικά και σάλτσες! Στο πλάι πάρε nachos, ρύζι με κόλιανδρο και μανιτάρια με καλαμπόκι! Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις guacamole -ούτως ή άλλως πηγαίνει και με όλα!

Δεν προλαβαίνεις να πας στο Μεξικό; Μην αγχώνεσαι, γιατί έχουμε να σου προτείνουμε εστιατόρια με γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν στον κόσμο των tacos, quesadillas & chimichangas!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close