Νόστιμο ξεφάντωμα σε μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

8.3K

Λίγο πριν τελειώσουν οι Απόκριες και τα ξεφαντώματα, μαζέψαμε για το τελευταίο σαββατοκύριακο τα αγαπημένα μας στέκια στην Αθήνα που προσφέρουν καλό φαγητό μετά ζωντανής μουσικής για να πας με την παρέα σου! Ρίξε μια ματιά σε 10 φοβερά μεζεδοπωλειά με ζωντανή μουσική στην Αθήνα!

Κομπρεμί, Πετράλωνα

μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

Το Κομπρεμί είναι ένα ξεχωριστό μεζεδοπωλείο στα Άνω Πετράλωνα που σερβίρει νόστιμα μεζεδάκια για την παρέα αλλά και φοβερά κυρίως πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα. Στο μενού ξεχωρίζουν οι πλούσιες σαλάτες, το μοσχαρίσιο συκώτι σχάρας, το καπνιστό απάκι κοτόπουλου, ο καγιανάς με το λουκάνικο, η βελουτέ ρεβιθιού και τα μαριναρισμένα σε πορτοκάλι χοιρινά μπριζολάκια. Στο Κομπρεμί θα βρεις επίσης αρκετές χορτοφαγικές και vegan επιλογές, όλα φρέσκα και χειροποίητα με ποιοτικές πρώτες ύλες!

🎵 Ζωντανή μουσική κάθε Κυριακή από τις 18:30 με ρεμπέτικο, λαΐκό, έντεχνο και παραδοσιακό πρόγραμμα.

📍 Δωριέων 26 & Δημοφώντος Άνω Πετράλωνα 

 


 

Αδιαχώρητο, Αμπελόκηποι

Το Αδιαχώρητο είναι ένα από τα πιο ιστορικά στέκια για φαγητό με ζωντανή μουσική στην Αθήνα. Με φοβερή διακόσμηση με τούβλο και ξύλο και κυριολεκτικά ένα ολόκληρο παλαιοπωλείο να κρέμεται από το ταβάνι, θα χορέψεις, θα τραγουδήσεις και θα απολαύσεις φοβερά μεζεδάκια, παραδοσιακά μαγειρευτά και ζουμερά πιάτα της ώρας! Από Δευτέρα ως Κυριακή υπάρχει μενού με 15€/άτομο που περιλαμβάνει ανά 4 άτομα: Σαλάτα ανάμεικτη, τζατζίκι, πατάτες τηγανητές, τυροπιτάκια, ποικιλία κρεατικών (μπριζόλα χοιρινή, φιλέτο κοτόπουλο,πανσέτα, λουκάνικο,κεμπαπ και πίτες) και λευκό ή ροζε κρασί και αναψυκτικά σε απεριόριστη κατανάλωση.

🎵 Ζωντανή μουσική καθημερινά από τις 22:00 – 03:00

📍 Δουκίσσης Πλακεντίας 84 Αμπελόκηποι

 


Πλάτων, Κολωνός – Ακαδημία Πλάτωνος

μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

Αν έχεις όρεξη για μαμαδίστικους παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και μαγειρευτά φαγητά μετά ζωντανής μουσικής, τότε πρέπει να κλείσεις το τραπέζι σου στον Πλάτων στον Κολωνό. Σε έναν μοντέρνο χώρο που κυριαρχεί το γκρι, μπορείς να ακούσεις ελληνική μουσική τις Κυριακές και να απολαύσεις καλό και ποιοτικό φαγητό. Δοκίμασε τη σαλάτα με ρόκα  και παρμεζάνα, παστουρμαδόπιτα, φλογερές, σφακιανή πίτα, τυροκαυτερή, μπακαλιάρος σκορδαλιά, μελιτζάνες στον φούρνο, κεφτέδες, λαχανοντολμάδες, τηγανιά κοτόπουλο, πανσέτες και μπριζόλα μοσχαρίσια!

🎵 Ζωντανή μουσική κάθε Κυριακή από τις 16:00 έως και τις 22:00.

📍 Τριπόλεως 61 Κολωνός- Ακαδημία Πλάτωνος

 


 

 Στέκι Πινόκλης, Κεραμεικό

μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

Το μεζεδοπωλείο Στέκι Πινόκλης στον Κεραμεικό είναι ένα αγαπημένο σημείο συνάντησης για ελληνική κουζίνα και μεζέδες. Πρόκειται για ένα μουσικό μεζεδοπωλείο στον Κεραμεικό, που θα διασκεδάσεις με ζωντανή μουσική και ελληνικές σπεσιαλιτέ, παραδοσιακές συνταγές από τη Μυτιλήνη, πάντα από προσεγμένα ελληνικά προϊόντα. Δοκίμασε σπασμένες πατάτες Νάξου με σως ντομάτας και φέτα, τηγανιά κοτόπουλο με πολύχρωμα λαχανικά σε φωλιά από κανταΐφι και γκιουζλεμέδες!

🎵 Live μουσική κάθε Τρίτη έως Σάββατο (Ρεμπέτικο, παραδοσιακό) από τις 21:30 και Κυριακή (παραδοσιακό, νησιώτικο και καφέ αμάν) από τις 16:00.

📍 Μεγάλου Αλεξάνδρου 102 Αθήνα

 


 

Μεζεδόπολις, Γκάζι

μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

Σπάσιμο πιάτων, λουλουδοπόλεμος, χορός στην πίστα και στα τραπέζια περιμένουν εσένα και τους φίλους σου στο Μεζεδόπολις στο Γκάζι. Παρέα με καλούς μουσικούς, διασκέδασε με live τραγούδι μέχρι πρωίας, σε ένα φιλόξενο και ευχάριστο χώρο. Πέρα από τον χορό και το τραγούδι, στο Μεζεδόπολις θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία χύμα κρασιών, αυθεντικό ρακόμελο και νόστιμους μεζέδες. Δοκίμασε ποικιλία κρεατικών με μπιφτέκια μοσχαρίσια, χοιρινά μπριζολάκια, φιλέτα κοτόπουλο, λουκάνικα και πολλά άλλα και είμαστε σίγουροι πως θα γίνει το νέο σας στέκι. Με 13€/άτομο απολαμβάνεις ποικιλία κρεατικών 2 ατόμων (Χοιρινά μπριζολάκια, μπιφτέκια, φιλέτο κοτόπουλο, λουκάνικα χωριάτικα, πατάτες, πιτάκια, σως) και 1/2 λίτρο κρασί/2 άτομα. Στο τέλος, έχει γλυκό κέρασμα και σφηνάκια.

🎵 Ζωντανή μουσική με λαϊκό πρόγραμμα κάθε Τετάρτη, Πέμπτη , Παρασκευή & Σάββατο από τις 21:00 και Κυριακή από τις 15:30. 

📍Δεκελέων 4 Αθήνα

 


 

Ο Πεζόδρομος, Νέος Κόσμος

μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

Ο Πεζόδρομος στον Νέο Κόσμο είναι ένα γνωστό μεζεδοπωλείο με ελληνική κουζίνα. Ο χώρος είναι άνετος και φωτεινός, θυμίζοντας μια μοντέρνα ταβέρνα που θα φιλοξενήσει την παρέα και την οικογένειά σου. Η σπιτική κουζίνα και η ζωντανή μουσική θα σε γυρίσει πίσω στον χρόνο, στην γραφική παλιά Αθήνα. Το μενού περιλαμβάνει παραδοσιακούς μεζέδες, πλούσια ορεκτικά και ψητά στα κάρβουνα. Δοκίμασε χοιρινό κότσι, κοτόπουλο φιλέτο, λουκάνικο Τρικάλων, κολοκυθοκεφτέδες και πολλές ακόμα ελληνικές σπεσιαλιτέ που θα συνοδεύσετε με καλό ούζο, κρασί και τσίπουρο.

🎵 Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ απο τις 22:00 μ.μ.

📍 Πυθέου 20 & Θέωνος Νέος Κόσμος

 


 

Μεζεδ…άδικο, Παγκράτι

μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

Στον πεζόδρομο της πλατείας Μεσολογγίου στο Παγκράτι, θα συναντήσεις ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο, το Μεζεδ…άδικο. Ο χώρος είναι νεανικός και φιλόξενος και συνδυάζει  παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. Στο Μεζεδ…άδικο, θα δοκιμάσεις παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και νόστιμους μεζέδες όπως εξαιρετικά λουκάνικα, ζουμερά μπιφτέκια, ψαρονέφρι με μπύρα, παραδοσιακές πίτες, σαλάτες και σπέσιαλ ορεκτικά με τη συνοδεία καλού κρασιού, εκλεκτού τσίπουρου και ρακόμελου.

🎵 Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ από τις 22:00

📍 Πλατεία Μεσολογγίου 5 Αθήνα


 

Tivoli, Εξάρχεια

μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

Μία ακόμα πρόταση για νόστιμο ξεφάντωμα σε μεζεδοπωλεία με ζωντανή μουσική είναι το Tivoli στα Εξάρχεια. Λειτουργεί από το 1974 και αποτελεί ένα από τα καλύτερα ρεμπέτικα στέκια της Αθήνας, προσφέροντας εκλεκτή παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Το μενού αποτελείται από σπιτικές γεύσεις, μαγειρευτά, πιάτα ημέρας ζουμερά κρεατικά σχάρας καθώς και ολόφρεσκα ψάρια. Απόλαυσε σαγανάκι κεφαλοτύρι, σκοπελίτικη τυρόπιτα, σουπιές πικάντικες, μύδια με κρασί, μουστάρδα και σκόρδο, χοιρινό μπεκρή μεζέ και λαχταριστά πανσετάκια σχάρας!

🎵 Ζωντανή Μουσική κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:30 και Κυριακή από τις 13:00 με παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα.

📍 Εμμανουήλ Μπενάκη 34 Εξάρχεια

 


To Ναυάγιο Των Αγγέλων, Εξάρχεια

μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

To Ναυάγιο Των Αγγέλων με ιστορία από το 1958 προσφέρει νόστιμη ελληνική κουζίνα στο κέντρο της Αθήνας. Ο χώρος παραδοσιακός, με ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, όπου φωτογραφίες από παλιούς ρεμπέτες συναντούν στιγμές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Καλό και ποιοτικό φαγητό, ελληνικές σπεσιαλιτέ, με φοβερούς μεζέδες κρέατος, αλλά και θαλασσινούς!  Όλα αυτά συναντούν την ρεμπέτικη κομπανία που παίζει ζωντανή μουσική τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα !

🎵 Ζωντανή μουσική από Τρίτη έως Σάββατο (Ρεμπέτικο) από τις 21:00.Τις ημέρες και ώρες με ζωντανή μουσική υπάρχει επιπλέον χρέωση 3 ευρώ/άτομο.

📍 Στουρνάρη 41 Αθήνα

 


 

Οινοβασιλέματα, Ζωγράφου

μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική

Tελευταία πρόταση για μεζεδοπωλεία  με ζωντανή μουσική στην Αθήνα είναι τα Οινοβασιλέματα στου Ζωγράφου. Πρόκειται για ένα αγαπημένο στέκι για ελληνική κουζίνα και πεντανόστιμους μεζέδες. Το μενού βασίζεται σε ελληνικές συνταγές που ετοιμάζονται με τα πιο φρέσκα υλικά της αγοράς και συνοδεύονται με καλο κρασί, ρακόμελο ή τσίπουρο. Δοκίμασε κόκκορα κρασάτο, σουντζουκάκια σμυρνέικα, το σπεσιαλιτέ Ὀινοβασιλέματα᾽ που είναι χοιρινό με πιπεριές και καρότα στο φούρνο καθώς και πιάτα ημέρας που καλύπτουν όλες τις γευστικές προτιμήσεις.

🎵 Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή & Σάββατο από τις 21:00 και κάθε Κυριακή απο τις 13:30.

📍 Χαράλαμπου Μούσκου 15 Ιλίσια

 


 

Κλείσε στα καλύτερα στέκια με ζωντανή μουσική!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close