Τα 5 πιο παρεΐστικα μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω

47.6K

 Κλείσε τραπέζι με την παρέα σου σε ένα από τα super μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω, στην πολυσύχναστη Αγίας Λαύρας  και απόλαυσε τα πιο νόστιμα μεζεδάκια! Γιατί χειμώνα καλοκαίρι, το Αιγάλεω αποτελεί νούμερο ένα επιλογή για όλες τις παρέες που θέλουν να συνοδεύσουν το κρασάκι τους, με νόστιμους και χορταστικούς μεζέδες!

3 Οκάδες

μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω

Τοπ επιλογή στο Αιγάλεω αποτελεί φυσικά το μεζεδοπωλείο 3 Οκάδες, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της διασκέδασης, στην Αγίας Λαύρας 5. Σπιτικοί παραδοσιακοί μεζέδες, νόστιμη ελληνική κουζίνα, live μουσική, ούζο, τσίπουρο και καλό κρασί, συντροφεύουν όλους τους γλετζέδες επισκέπτες του. Ο χώρος του ζεστός και φιλόξενος, διακοσμημένος με το στοιχείο της πέτρας που δεσπώζει από άκρη σε άκρη, αλλά και το ευγενικό του προσωπικό, να σε εξυπηρετεί πάντα με χαμόγελο και γρηγοράδα, θα το κάνουν αγαπημένη σου συνήθεια. Εκεί θα βρεις αυθεντικό σπιτικό φαγητό που μαγειρεύεται καθημερινά από τα πιο αγνά υλικά της ελληνικής γης, αλλά και πολλές ξεχωριστές και νόστιμες επιλογές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιό απαιτητικούς της παρέας.

e-table tip: Ξεκίνα με μπουγιουρντί, τυρί φέτα με φύλλο και ουζόμελο, σαλάτα μεσογειακή με ψήτα λαχανικά, γραβίερα Νάξου και βινεγκρέτ βαλσάμικου, ενώ μπορείς να μοιραστείς με την παρέα χοιρινή τηγανιά με πιπεριές, νόστιμα πανσετάκια, Βολιώτικη λιχουδιά, φωλιά παρμεζάνας με κοτόπουλο και γεμιστά μοσχαρίσια ρολάκια. Συνόδευσέ τα όλα με ρακί, οινόμελο και κρασί.

 

Κλείσε στις 3 Οκάδες

 


 

Ρεμεζέ

μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω

Ζεστή ατμόσφαιρα και λατρεμένες γεύσεις, περιμένουν εσένα και την παρέα σου στο μεζεδοπωλείο Ρεμεζέ, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίας Λαύρας 14. Ένα αυθεντικό ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο, το οποίο προσφέρει μοναδικές χορταστικές μερίδες και ποικιλίες, για να τα συνδιάσεις με κρασί, ούζο και ρακή, δημιουργούν τις πιό όμορφες στιγμές με την παρέα σου. Ο χώρος του απλός, με χαλαρή ατμόσφαιρα και παρεϊστικο κλίμα, ενώ το προσωπικό του σε υποδέχεται  πάντα με χαμόγελο και ευγένεια. Οι γεύσεις του παραδοσιακές, απλές και αγαπημένες, θα το κάνουν το επόμενό σου στέκι! Έχουμε λοιπόν, μοντέρνα διακόσμηση, ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα, φθηνό και ποιοτικό φαγητό. Αν δεν είναι αυτός ο ιδανικός συνδιασμός για ένα μεζεδοπωλείο, τότε ποιός είναι;

e-table tip: Παράγγειλε χαλούμι σχάρας, βελούδινη φάβα και χειροποίητη χωριάτικη τυρόπιτα για αρχή, συνόδευσε με κρεατομεζέδες ή θαλασσομεζέδες, όπως τηγανιά κοτόπουλο, σκιουφιχτά, γαύρο μαρινάτο και γαρίδες σαγανάκι σωτέ με φέτα και σάλτσα και συνόδεψε με τσικουδιά, τσίπουρο ή ούζο.

 

Κλείσε στο Ρεμεζέ

 


 

Δεκαράκι

μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω

Λίγο πιό δίπλα, στην οδό Αγίας Λαύρας 3, θα βρεις το μεδοπωλείο Δεκαράκι. Νόστιμοι σπιτικοί μεζέδες, ξεχωριστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, τσίπουρο και ρακί είναι αυτά που το κάνουν ένα από τα top μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω. Ο χώρος του, ο οποίος είναι προσεγμένος και μοντέρνος, με το στοιχείο του παλιού, της πέτρας και των έντονων χρωμάτων να συνδιάζονται αρμονικά και να δημιουργούν ένα φιλόξενο περιβάλλον και ταυτόχρονα η ζεστή του ατμόσφαιρα, ιδανική για κάθε σου έξοδο με την παρέα, θα σε κάνουν να το αγαπήσεις και να θέλεις να το επισκεφθείς ξανά και ξανά. Εκεί θα βρείς καλό κρασί, νόστιμους μεζέδες, αλλά και λαχταριστές – τεράστιες ποικιλίες για να μοιραστείς με την παρέα σου, όλα μαγειρεμένα με τα πιό αγνά και φρέσκα υλικά της εποχής και σε απίστευτες τιμές.

e-table tip: Δοκίμασε την ξακουστή του τηγανιά κοτόπουλο, περέα με σαγανάκι και μία δροσερή σαλάτα δεκαράκι και μοιράσου με την παρέα μία από τις μεγάλες μερίδες με κρέας, όπως λουκάνικο, κοτόπουλο, πανσετάκια, μπιφτέκι, τραγανές τηγανιτές πατάτες και πολλές κομμένες πιτούλες, συνοδεία με κρασί, ρακί και τσίπουρο.

 

Κλείσε στο Δεκαράκι

 


 

Ρακοθεωρίες

μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω

Και επειδή οι τοπ επιλογές στο γνωστό και πολύβουο πεζόδρομο είναι αρκετές, λίγο παρακάτω θα βρεις ένα από τα πρώτα μεζεδοπωλεία της Αγίας Λαύρας, τις Ρακοθεωρίες, το οποίο ξεκίνησε το 1961 και έκτοτε έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για όλες τις παρέες που έχουν καλοφαγάδες. Γνωστό τόσο για τις εξαιρετικές του σπιτικές λιχουδιές, όσο και για τη γνήσια κρητική ρακή, το εκπληκτικό κρασί, αλλά και το χειροποίητο ρακόμελο και οινόμελο που τις συνοδεύουν, θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου στέκι. Η διακόσμησή του λιτή και παραδοσιακή, με τα ξύλινα τραπεζάκια και τις ξύλινες καρεκλίτσες να γεμίζουν το χώρο και να σου προσφέρουν ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο. Ο κατάλογός του θα σε εντυπωσιάσει με τις πλούσιες, νόστιμες και ποικίλες επιλογές του, από τις οποίες δε θα ξέρεις ποια να διαλέξεις.

e-table tip: Μπορείς να αρχίσεις με τηγανόψωμο, μπιφτέκια λαχανικών και κεφτεδάκια πολίτικα, να συνεχίσεις με τυροκροκρέτες και πατάτα στο πήλινο με τυρί και λουκάνικο, να επιλέξεις κάποιο από τα μαγειρευτά, όπως χοιρινή τηγανιά ή κάποιο από τα ψητά, όπως σεφταλιά γεμάτη και χωριάτικο λουκάνικο και να πάρεις και για τη μέση, μία από τις πολύ πλούσιες ποικιλίες κρεατικών του.

 

Κλείσε στις Ρακοθεωρίες

 


 

Τσιπού & ρακί

μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω

Τελευταία αλλά πολύ αγαπημένη πρόταση για μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω είναι το Τσιπού & ρακί, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίας Λαύρας & Αγίου Κωνσταντίνου 5. Αποτελεί ένα σχετικά καινούργιο μεζεδοπωλείο στον πολυσύχναστο πεζόδρομο, το οποίο όμως κατάφερε από την πρώτη στιγμή να μπει στις καρδιές μας. Από τη μία ο μεγάλος, μοντέρνος και πολύχρωμος χώρος του, με τις ξύλινες χρωματιστές του καρέκλες, τις φωτογραφίες με τις αστείες ατάκες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο στους τοίχους και τον δροσερό του εξωτερικό χώρο. Από την άλλη, το ευγενικό και γρήγορο προσωπικό του, οι νόστιμοι παραδοσιακοί ελληνικοί μεζέδες και οι άπαιχτες τιμές του. Πως γίνεται να μην ανήκει σε μία από τις top επιλογές μας για έξοδο στο Αιγάλεω με την παρέα;

e-table tip: Αγαπημένες μας επιλογές, η τυλιχτή φέτα με σάλτσα μελιού και σουσάμι, τα ζουμερά κεμπάπ, τα οποία σερβίρονται με φρέσκες τηγανιτές πατάτες και σως γιαουρτιού αρωματισμένη με δυόσμο, τα μανιτάρια σαμπινιόν σωτέ με κρητική στάκα και οι λαχταριστές κοτομπουκιές περασμένες στη βέργα, συνοδεία από φρέσκια σως γιαουρτιού.

 

Κλείσε στo Τσιπού & ρακί

 


 

Εσύ ακόμα να κάνεις κράτηση;

Κλείσε σε μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close