Έξοδος για ιταλικό στο Χαλάνδρι!

1.3K

Βρέθηκες για έξοδο στο Χαλάνδρι; Εμείς σου έχουμε τη λύση! Είτε μετά από ψώνια με τους φίλους/φίλες σου, είτε για κάποιο ραντεβού, μία ιδανική επιλογή θα ήταν η ιταλική κουζίνα! Άλλωστε ποιος δεν αγαπάει τα ζυμαρικά ή την πίτσα; Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε 5 εστιατόρια για φοβερό ιταλικό στο Χαλάνδρι, στα οποία θα βρεις πεντανόστιμες πίτσες, τρομερές μακαρονάδες και την υψηλή αισθητική της ιταλική κουζίνας.

 

 

La Pasteria

ιταλικό στο χαλάνδρι
Ένα ακόμα εστιατόριο γνωστής αλυσίδας εστιατορίων, είναι το La Pasteria, στη λεωφόρο Πεντέλης, το οποίο διαθέτει ταυτόχρονα έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με κλασική ατμόσφαιρα ιταλικής trattoria, καθώς και έναν πλούσιο κατάλογο με ιταλικές γεύσεις. Πίτσα με λεπτή ζύμη, μακαρονάδες, μερικές μάλιστα από τις οποίες μαγειρεύονται μπροστά σου, φρέσκες σαλάτες και διάφορα ιταλικά γλυκά, σε μεταφέρουν απευθείας στη Ρώμη. Όλα τα πιάτα είναι μαγειρεμένα με φρέσκα υλικά και φυσικά από το μενού δεν λείπουν και τα ιταλικά κρασιά. Παράγγειλε Pasta con pollo (κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος και μανιτάρια)και Pizza speziale la pasteria (μοτσαρέλα, παρμεζάνα, φρεσκοκομμένο προσούτο Πάρμας, σαλάμι, μπέικον, μανιτάρια και φρέσκια σάλτσα τομάτας) και θα μας θυμηθείς!

Κλείσε στη La Pasteria

 


 

Portofino

ιταλικό στο χαλάνδρι
​Μία ακόμα πρόταση για ιταλικό στο Χαλάνδρι, είναι το εστιατόριο Portofino. Προσφέρει ένα χαλαρό, φιλόξενο, οικογενειακό και cozy χώρο, με ακούσματα smooth jazz, και lounge μουσικής. Εκεί θα απολάυσεις νόστιμο και ποιοτικό ιταλικό φαγητό, με εκπληκτικές παραδοσιακές συνταγές και φρέσκα υλικά, με την υπογραφή διάσημων σεφ. Ανάμεσα στις πολλές επιλογές σου, σου προτείνουμε Pizza royal με σάλτσα ντομάτας gooda, ζαμπόν, καπνιστό μπέικον και φρέσκα μανιτάρια, κριθαρότο μπολονές με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και κιμάς, τριμμένη παρμεζάνα, καθώς και Pasta Philadelphia με ψητά λαχανικά σχάρας και σάλτσα από Philadelphia και τριμμένη παρμεζάνα.

Κλείσε στo Portofino

 


 

Macaroni

ιταλικό στο χαλάνδρι
Ένα ιδανικό σημείο για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, δεν είναι άλλο από το εστιατόριο Macaroni, στην οδό Αγίας Παρασκεής 2 στο Χαλάνδρι. Ένας περιποιημένος, χαλαρός χώρος με cosy ατμόσφαιρα, ιταλική φινέτσα και άψογη φιλοξενία στο οποίο θα γευτείτε τα μυστικά των ιταλικών γεύσεων και της ιταλικής κουλτούρας. Πλούσιο μενού, επιμελημένο από διάσημους σεφ, αυθεντικές ιταλικές συνταγές και όλα αυτά σε αρκετά χαμηλές τιμές. Μπορείς να παραγγείλεις πίτσα από αυθεντική ναπολιτάνικη συνταγή, φρέσκα ζυμαρικα με πικάντικο λουκάνικο σβησμένο σε κόκκινο κρασί και φρέσκες ταλιατέλες με κόκκινη σάλτσα και μικρά κεφτεδάκια. Όλα αυτά μπορείς να τα συνδιάσεις με καλό κρασί και ιταλικά αποστάγματα.

 

Κλείσε στo Macaroni

 


 

Da Nonna

ιταλικό στο χαλάνδρι

Εάν όμως ψάχνεις να βγεις για ιταλικό στο Χαλάνδρι, τότε σου προτείνουμε το εστιατόριο Da Nonna. Μία μοντέρνα πιτσαρία σε έναν απλό, μοντέρνο και προσεγμένο χώρο, σερβίρονται πίτσες ζυμαρικά και ριζότι από αυθεντικές Ναπολιτάνικες συνταγές, μαγειρεμένα με αγνά βιολογικά προϊόντα Ιταλικής ή Ελληνικής παραγωγής. Τα χειροποίητα ζυμαρικά του όπως και οι πίτσες του ψήνονται στον ξυλόφουρνο για 1,5-2 λεπτά σύμφωνα με τον παραδοσιακό Ναπολιτάνικο τρόπο ψησίματος, θα σε εντυπωσιάσουν. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις ravioli ripieni di funghi porcini, όπου είναι ραβιόλια γεμιστά με τυριά, μανιτάρια πορτσίνι και μαύρη τρούφα σε σάλτσα κρέμας, παρμεζάνας και μανιταριών, αλλά και το risotto con pollo, που είναι ριζότο με σάλτσα ντομάτας, κοτόπουλο, μανιτάρια και καπνιστή πάπρικα.

 

Κλείσε στo Da Nonna

 


 

La Gratella

ιταλικό στο χαλάνδρι

Τέλος, μία τελευταία πρόταση στην ίδια περιοχή, είναι η τρατορία La Gratella. Αποτελεί το απόλυτο γαστρονομικό στέκι για καλή πίτσα και πάστα στην περιοχή. Τo περιβάλλον του είναι ζεστό και θυμίζει έντονα τις παραδοσιακές τρατορίες με ξύλινα έπιπλα και αρκετά rustic λεπτομέρειες. Στο αρκετά προσεγμένο και αυθεντικά ιταλικό μενού πρωταγωνιστής είναι η ναπολιτάνικη πίτσα και τα φρέσκα ζυμαρικά. Μπορείς να δοκιμάσεις παπαρδέλες με λουκάνικο ντοματίνια και μανιτάρια ή paccheri με κοτόπουλο, όπου είναι κοντόχοντρες πλατιές πένες. Μπορείς να τα συμπληρώσεις με ένα κρασί της επιλογής από την πλούσια συλλογή του εστιατορίου.

Κλείσε στo La Gratella

 


 

Ciao bella Italia…στην Αθήνα!

 

Ανακάλυψε φοβερά Ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close