5+1 προτάσεις για φαγητό με θέα στη θάλασσα

1.1K

Πού θα φάμε με θέα στη θάλασσα είναι μια ερώτηση που γίνεται αρκετά συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, γευστικά πιάτα και καλή παρέα είναι ό,τι χρειάζεται για να “ξεφύγετε” τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Εμείς διαλέξαμε και σας προτείνουμε 5+1 παραλιακούς γευστικούς προορισμούς με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

 

Το Αμμούδι των Γεύσεων, Λούτσα

θέα στη θάλασσα

Το εστιατόριο Αμμούδι των Γεύσεων αποτελεί ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μεσογειακές γεύσεις με θέα την παραλία της Αρτέμιδας.  Η καλαίσθητη ατμόσφαιρα με τα λευκά τραπεζάκια, τα φαναράκια και τις ξύλινες καρέκλες, συνδυάζεται αρμονικά με το θαλασσινό τοπίο, προσφέροντας χαλάρωση δίπλα στο κύμα. Το μενού διαθέτει ποικιλίες νόστιμων ορεκτικών, πολύχρωμες σαλάτες, γευστικά κρέατα και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Συνοδεύστε το γεύμα σας με ένα καλό κρασί για να ολοκληρωθεί η ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία σας!

Casa Nostra, Σαλαμίνα

θέα στη θάλασσα

Το εστιατόριο Casa Nostra στη Σαλαμίνα προσφέρει ελληνική κουζίνα σε έναν πολύ όμορφο χώρο με θέα τη θάλασσα. Ατενίζοντας τον Σαρωνικό Κόλπο μπορείτε να απολαύστε παραδοσιακά πιάτα και σπιτικές συνταγές με εξαιρετικά κρεατικά και ψάρια, που ετοιμάζονται καθημερινά με μεράκι και αγνά υλικά. Μια μικρή απόδραση μέχρι τη Σαλαμίνα αξίζει για να δοκιμάσετε νοστιμιές στη λαδόκολλα μαζί με καλό κρασί και εκλεκτά ελληνικά αποστάγματα, με φόντο μια μαγευτική θέα. Έχετε στο νου επίσης ότι πολλές βραδιές το εστιατόριο Casa Nostra επιφυλάσσει εκπλήξεις με ζωντανή ελληνική μουσική!

 

Τα Κατσαρολάκια, Πασαλιμάνι

θέα στη θάλασσα

Τα Κατσαρολάκια  στην ακτή Μητσοπούλου στον Πειραιά, αποτελούν ένα γευστικό καταφύγιο για σπιτικό φαγητό με θέα στη θάλασσα. Το άνετο και όμορφο περιβάλλον με τα λευκά ξύλινα τραπέζια δίπλα στη θάλασσα, δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα που αποτελεί ιδανική επιλογή για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια.  Στα Κατσαρολάκια μπορείτε να απολαύσετε τόσο γεύσεις της θάλασσας, όσο και του βουνού, όπως γευστικούς ψαρομεζέδες, ζουμερή σχάρα και λίγη από την κατσαρόλα “της μαμάς”.

 

Unique, Λίμνη Βουλιαγμένης

θέα στη θάλασσα

Στο εστιατόριο Unique  στη Λίμνη Βουλιαγμένης κάθε στιγμή είναι απόλαυση. Από τη δύση του ηλίου και μετά, γευστικές δημιουργίες από τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής παραγωγής, σας κάνουν το τραπέζι απέναντι από το φωτισμένο βράχο. Το Unique υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που συνοδεύονται από ιδιαίτερες  gourmet απολαύσεις  και από απαλή μουσική, έχοντας θέα ένα μοναδικό τοπίο.

 

Mare marina, Μαρίνα Φλοίσβου

θέα στη θάλασσα

Το Mare Marina Restaurant – Exclusive Bar χαρίζει ξεχωριστές στιγμές γευστικής απόλαυσης, με θέα τη μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Οι εσωτερικοί του χώροι και οι δύο βεράντες προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στη μαρίνα με τα πολυτελή σκάφη, η οποία σε συνδυασμό με το απέραντο γαλάζιο και την πανέμορφη Καστέλλα, σας ταξιδεύουν στα πιο κοντινά νησιά. Στο μενού θα βρείτε γεύσεις από ελληνική, μεσογειακή δημιουργική κουζίνα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο “απαιτητικούς” ουρανίσκους.

 

Ζορμπάς, Μικρολίμανο

θέα στη θάλασσα

Το εστιατόριο Ζορμπάς στο Μικρολίμανο προσφέρει δημιουργική κουζίνα  με θέα στη θάλασσα. Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι στη Μεσόγειο με πρωταγωνιστές τη φαντασία και τα πιο αγνά υλικά της αγοράς. Ο πολυτελής χώρος του εστιατορίου και ο αέρας της θάλασσας του Πειραιά δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να απολάυσετε φρέσκα ψάρια και γεύσεις από τη θάλασσα που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close