10 φοβερά στέκια για ζουμερά burger στην Αθήνα

4.2K

Επιστρέψαμε στη βάση και ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε ό,τι δεν φάγαμε στις διακοπές μας στα νησιά και στα χωριά. Αν είσαι και εσύ burger lover τότε ξέρουμε πού θα κλείσεις το επόμενό σου τραπέζι…σου βρήκαμε 10 φοβερά στέκια για ζουμερά burger στην Αθήνα!

1 | Po’ Boys BBQ, Ψυρρή

Θέλεις να μάθεις από πρώτο χέρι τι θα πει αυθεντικό Southern BBQ; Ήρθε η στιγμή να το ανακαλύψεις στο Po’ Boys BBQ στην περιοχή του Ψυρρή. Το αγαπημένο σε πολλούς Po’ Boys Food Truck, μετατράπηκε σε έναν πολύχρωμο, μοντέρνο και fun χώρο, στον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει σιγοκαπνιστά κρεατικά και το comfort food της Νέας Ορλεάνης. Το μενού του διαθέτει ζουμερά burgers και χορταστικά σάντουιτς, tacos, short ribs και χοιρινά παϊδάκια, πολλά νόστιμα πιάτα για τη μέση που μπορείς να μοιραστείς με την παρέα και φυσικά σαράντα ετικέτες με μπύρες από τις καλύτερες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Θα ξετρελαθείς με τα σιγοκαπνιστά Spare Ribs και το ζουμερό Brisket Burger!

e-table tip: Ένα από τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, αφιέρωσέ τα στο κλασικό Νεορλεανέζικο brunch του και δοκίμασε αυγά με αφράτα ζεστά ψωμάκια με βούτυρο-buiscuits, waffles και pancakes σε γλυκές και αλμυρές εκδοχές με fried chicken και σιρόπι σφενδάμου, πολλές επιλογές από κρέατα και πολλές ακόμα λαχταριστές επιλογές. Δοκίμασε επίσης τη ξεχωριστή σούπα Gumbo από την Νέα Ορλεάνη, το απολαυστικό Mac ‘N’ Cheese, τους λουκουμάδες Beignets και τις γλυκιές τάρτες ημέρας.

 

 

Κλείσε στο Po’ Boys

 


 

2 | Monster Burgers Holargos, Χολαργός

Η επόμενη πρόταση μας για εστιατόρια στο Χολαργό, είναι για τους burger lovers. Μιλάμε φυσικά για το Monster Burgers Holargos, ένα ναό για τους λάτρεις του καλού, λαχταριστού και μεγάλου burger. Σε ένα ζεστό και μοντέρνο χώρο, ετοιμάζονται λαχταριστά burger αλλά και πολλά ακόμα διάσημα πιάτα της αμερικάνικης κουζίνας… από πεντανόστιμες φτερούγες κοτόπουλου, μέχρι BQ hot dogs , banoffee και donuts!

Αντέχεις ένα burger με διπλό μπιφτέκι; Το πιο χορταστικό σε περιμένει στα Monster Burgers Holargos!

e-table tip: Δοκίμασε buffalo wingsonion ringsτηγανητές πατάτες με cheddar και bacon και τη σαλάτα Simenji Salmon με μανιτάρια simenji, καπνιστό σολωμό, μαρούλι, ρόκα, άνηθο, αγγούρι, άσπρο σουσάμι και honey mayo dressing. Από burger ξεχωρίσαμε το White Bavarianμε μοσχαρίσιο μπιφτέκι, άσπρο λουκάνικο Βαυαρίας, BBQ sauce και onion rings, το Mighty Chicken,με φιλέτο πανέ από μπούτι κοτόπουλο, καπνιστό bacon, τυρί, curry sauce και λάχανο καρότο και το Monster Burger με 3 μοσχαρίσια μπιφτέκια, τριπλό τυρί, προσούτο, horseradish και thousand island sauce!

 

Κλείσε στο Monster Burgers

 


 

3 | Gigi Burger Bar, Δροσιά

Το εστιατόριο Gigi Burger Bar στη Δροσιά προσφέρει american style κουζίνα, burger και πίτσα. Πρόκειται για ένα όμορφο και μοντέρνο εστιατόριο, με σύγχρονο design, ζωντανά χρώματα, άνετους καναπέδες και έναν δροσερό εξωτερικό χώρο, που αποτελεί μία ιδιαίτερη απόδραση από την καθημερινότητα. Εδώ θα απολαύσεις τις αγαπημένες σου αμερικάνικες σπεσιαλιτέ και δροσερά κοκτέιλς. Δοκίμασε ζουμερά μπιφτέκια, πίτσα με ιταλική λεπτή ζύμη και φυσικά λαχταριστά burger με μοσχάρι ή κοτόπουλο και γιατί όχι και gourmet burgers.

e-table tip: Δοκίμασε φρέσκες πατάτες τηγανητές με μοσχαρίσιο κιμά, emmental, παρμεζάνα & αυγό μάτι , Chicken tenders,στήθος κοτόπουλο παναρισμένο με corn flakes, φυστίκι Αιγίνης & Caesar`s sauce, Truffle burger, Pastrami & blue cheese burger, T – bone steak κόντρα φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος Αμερικάνικης κοπής με αρωματισμένο λάδι δενδρολίβανο και flakes αλατιού και το Jerk chicken, κοτόπουλο μαριναρισμένο για μια ημέρα & ψημένο στο φούρνο.

 

Κλείσε στο Gigi Burger Bar

 


 

4 | Abacus, Άγιος Δημήτριος

Επόμενη πρόταση για ζουμερά burger στην Αθήνα είνα το Abacus στον Άγιο ΔημήτριοΈνας ζεστός και φιλόξενος all day χώρος δίπλα στο μετρό της Δάφνης σε περιμένει για να φας τον άμπακο! Με πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση, το Abacus σερβίρει φοβερά πιάτα της αμερικάνικης και ελληνικής κουζίναςκρέας με το κιλό και φυσικά λαχταριστά burgers. Εκτός από τη φοβερή ποικιλία σε beef και chicken burgers, μπορείς να δοκιμάσεις κοντοσούβλι κοτόπουλο μαριναρισμένολουκάνικα, μπιφτέκια γίγας και μπουγιουρντί.

Eίσαι για ένα Double Burger;

e-table tip: Δοκίμασε το Hot Chili burger με καραμελωμένο κρεμμύδι, ντομάτα, cheddar, Tabasco, μαγιονέζα και καυτερή σως Abacus, το Egg Burger με μπιφτέκι γίγας 360gr από μοσχαρίσιο κιμά γεμιστό με τυρί cheddar και καπνιστό μπέικον, extra καπνιστό μπέικον, cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, ντομάτα, λόλα και σως παρμεζάνας, το King Greek burger με μπιφτέκι γίγας 360gr γεμιστό με φέτα, ντομάτα και καπνιστό μπέικον, cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, ντομάτα, λόλα και σως παρμεζάνας και το Honey Mustard Chicken burger με φιλέτο κοτόπουλο, καπνιστό μπέικον, cheddar, ντομάτα, λόλα και σως honey mustard.

 

Κλείσε στο Abacus

 


 

5 | BarBara Que, Βριλήσσια

To BarBara Que στα Βριλήσσια, είναι σίγουρα το hot spot για απολαυστικό burger στην Αθήνα. Σε ένα άνετο και φωτεινό χώρο με industrial διακόσμηση  και μια ωραία αυλή για τις ζεστές ημέρες, θα δοκιμάσεις λαχταριστά burger και ζουμερά steaks που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Τα άνετα τραπέζια και οι καρέκλες, όλα σε διαφορετικό σχήμα και χρώμα και η μεγάλη μπάρα, θυμίζουν κάποιο burgerάδικο του Brooklyn όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει φαγητό και cocktails. Κάτι που μας ενθουσίασε είναι ότι τα μπιφτέκια των burgers στο BarBara Que είναι ζυμωμένα αποκλειστικά με Black Angus, που θεωρείται το καλύτερο μοσχαρίσιο κρέας στον κόσμο και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά!

Kάποιες φορές η κλασική αξία είναι και αυτή που θα σου μείνει αξέχαστη: Classic Cheese

e-table tip: Προτείνουμε το liver roast beef, συκώτι από μοσχαράκι γάλακτος ψημμένο στη σχάρα με δενδρολίβανο, λεμόνι και αρωματικό βούτυρο, το burger Argentina με iceberg, ντομάτα, τσένταρ, καραμελωμένα πράσα, μαγιονέζα και πέστο μυρωδικών, το burger BarBara Que με iceberg, ντομάτα, τσένταρ, τηγανητό αυγό, ψητά κρεμμύδια και σπιτική BBQ sauce  και και το burger Food Porn με κέτσαπ, μουστάρδα, iceberg, ντομάτα, χειροποίητη sauce tartare, διπλό bacon και cheddar sauce. Για το τέλος επιβάλλεται το σοκολατένιο γλυκό Chocolate Vezuvios για 2 άτομα!

 

Κλείσε στο Barbara Que

 


 

6 | La Esquina, Κολωνάκι

Φύγαμε τώρα για το κοσμοπολίτικο Κολωνάκι και για έναν από τους αγαπημένους μας πεζόδρομους, τη Χάρητος, με τα ωραία εστιατόρια-bar. Εκεί βρίσκεται το αγαπημένο μας all day burger and cocktail bar La Esquinaπου είναι ιδανική επιλογή για american style κουζίνα και φυσικά cocktails. Σε ένα μοντέρνο χώρο με industrial διακόσμηση, με φυτά διακοσμημένα με φωτάκια, θα βρεις πεντανόστιμα burgers με ενδιαφέρουσες πινελιές, δροσερές σαλάτες, ποικιλίες ορεκτικών και δημιουργικά cocktails για κάθε γούστο!

Δοκίμασε το φοβερό La Esquina Black Angus Burger!

e-table tip: Ξεκίνησε με τη la Esquina Salad με ραντίτσιο, βαλεριάνα, τρυφερά φύλλα ρόκας, μοσχαρίσιο καρπάτσιο, φλοίδες μανιταριών, καρέ ντομάτας και βινεγκρέτ σιναπόσπορου και τα tacos με χοιρινό, iceberg, ντομάτα, guacamole και sweet chili cream. Από burgers προτείνουμε το Μushroom vs Cheddar burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μανιτάρια, bacon, ντομάτα, iceberg και λιωμένο cheddar, το La Esquina Black Angus Burger με μπιφτέκι Black Angus, bacon, τηγανιτό αυγό, ντομάτα, καραμελωμένο κρεμμύδι, iceberg, μαγιονέζα και BBQ sauce και Chickenbutter burger με στήθος κοτόπουλου, φυστικοβούτυρο, βαλεριάνα, ντομάτα και κρούστα κατσικίσιου τυριού! Για το τέλος, οπωσδήποτε το Bueno roll cream, που είνα κορμός με κρέμα μπισκότο, πραλίνα bueno, τρούφα υγείας και marsmallows!

 

Κλείσε στο La Esquina

 


 

7 | Hops Beer & Burger, Κουκάκι

Το Hops Beer and Burgers στο Κουκάκι, προσφέρει ζουμερά burgers μαζί με μια ποικιλία από αγαπημένες μπύρες. Με urban διακόσμηση και αισθητική που θυμίζει pub, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν μπυραρίες στο κέντρο της Αθήναςμε δροσιστικές μπύρες και american style κουζίνα!

e-table tip: Στο Hops Beer and Burgers θα δοκιμάσεις λαχταριστά onion rings, χορταστικές σαλάτες, το σπέσιαλ buffalo cheese burger, με μπιφτέκι από 100% ελληνικό βουβάλι από τη λίμνη Κερκίνη, το The Gorgonzola and onions burger, The Philly cheese steak sandwich, Τhe Bacon Deluxe και το χοιρινό κότσι που σιγοψήνεται για ώρες, με σάλτσα μπύρας και πορτοκάλι!

 

Κλείσε στο Hops Beer & Burger

 


 

8 | Dada’s, Πεντέλη

Μικρός και cozy χώρος, urban στοιχεία, lounge ατμόσφαιρα, american style κουζίνα, burgers και φυσικά πολύ ζωντάνια, είναι αυτά που σε περιμένουν στο all day cafe restaurant Dada’s στην Πεντέλη. Στο μοντέρνο αυτό στέκι, μπορείς να απολαύσεις με τους φίλους σου όλες τις ώρες της ημέρας, ξεχωριστές και εξωτικές γεύσεις από τα πιο εκλεκτά υλικά της αγοράς. Το μενού του περιλαμβάνει εξαιρετικό rib eye, strip loin (μπριζόλα κόντρα χωρίς κόκαλο), ζουμερά burger και πολλές άλλες γεύσεις, όπως tapas!

e-table tip: Δοκίμασε το ξεχωριστό josper σάντουιτς συνοδευόμενο με πατάτες, τη ζουμερή tomahawk jack creek Astrailia’s black angus μπριζόλα του και αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά beef carpaccio. Θα εντυπωσιαστείς επίσης από το εκλπηκτικό beef tartar του, όπου είναι φιλέτο μοσχαρίσιο ψιλοκομμένο και μαριναρισμένο με σιράτσα, μουστάρδα Dijon, yafu, καπνιστό ανθώ αλατιού, φρέσκο κόλιανδρο και σχινόπρασο σε ένα εκπληκτικά στημένο πιάτο.

 

Κλείσε στο Dada’s

 


 

9 | Hard Rock Cafe Athens, Μοναστηράκι

Μία από τις πιο γνωστές παγκοσμίως αλυσίδες εστιατορίων, είναι τα Hard Rock Cafe. Εκεί θα βρεις rock ‘n’ roll μουσική, αυθεντικά Hard Rock cocktails και American Style κουζίνα, για τις πιο Hard Rock εμπειρίες. Τώρα έχεις και εσύ λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσεις τα ζουμερά του burger, τα λαχταριστά του πιάτα και τα ευφάνταστα cocktails του στο Hard Rock Café Athens στο Μοναστηράκι. Απέχει μόλις λίγα λεπτά από την Ακρόπολη, αποτελόντας ιδανικό σημείο για να απολαύσεις κλασικές Αμερικάνικες γεύσεις όπως Jumbo Combo, Nachos, απολαυστικά Legendary Burgers και Hickory-Smoked BBQ Trio και Cowboy Ribeye.

Είσαι vegetarian; Δοκίμασε το Black Bean & Quinoa Burger!

e-table tip: Δοκίμασε τα Hickory – Smocked Ribs, το ζουμερό Cauliflower Burger και το λαχταριστό Guinness Bacon Cheeseburger και θα σε ενθουσιάσουν. Αν είσαι vegetarian τότε δοκίμασε το Black Bean & Quinoa Burger!

 

 

Κλείσε στο Hard Rock Cafe

 


 

10 | O’ Canto Pub, Άλιμος

Λίγο πιο πάνω από την παραλιακή, βρίσκεται το εστιατόριο O’ Canto Pub. Μια αυθεντική Ιρλανδέζικη pub, με προσεγμένη διακόμηση και έντονα χρώματα, η οποία σε παραπέμπει σε pub του εξωτερικού. Η παρεΐστικη διάθεσή του, το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό του , η μεγάλη ποικιλία από μπύρες και η ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία νόστιμων, γευστικών και φρέσκων πιάτων που διαθέτει για να μοιραστείς με όλη την παρέα, το κάνουν νούμερο ένα επιλογή για μπύρα και φαγητό στα Νότια Προάστια. Εκεί θα βρεις πλούσια ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, σπέσιαλ κυρίως, μεγάλες ποικιλίεςζουμερά burgers, αλλά και vegetarian επιλογές, για να συμβαδίζεις με τα γούστα όλης της παρέας!

e-table tip: Επέλεξε χειροποίητα nachos με Chili Con Carne, ψητή πατάτα με σάλτσα τυριών και σχοινόπρασο και onion rings για αρχή, συνέχισε με ένα Greek ή ένα Mexican burger και ακόμα, μία ποικιλία κρεατικών με κοτόπουλο, χοιρινά μπριζολάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια και πατάτες, για να τα μοιραστείς την παρέα.

 

Κλείσε στο O’ Canto Pub

 


 

Κλείσε για burger στην Αθήνα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close