Σε 5 πεντανόστιμα στέκια στο Παλαιό Φάληρο

1.3K

Ζουμερά ψητά κρέατα, φοβερά κεμπάπ, ανατολίτικα πεϊνιρλί, ασιατικές γεύσεις που ταξιδεύουν και εκλεκτή ψαροφαγία, είναι μόλις μερικοί “νόστιμοι” λόγοι για να κατηφορίσεις προς το Παλαιό Φάληρο. Σου προτείνουμε 5 αγαπημένα εστιατόρια στο Παλαιό Φάληρο που αξίζει να κλείσεις τραπέζι και να ανακαλύψεις νέους γαστρονομικούς θησαυρούς!

 

Ο Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας

 εστιατόρια στο Παλαιό Φάληρο

Ο Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας είναι ένα αγαπημένο μεζεδοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο με εξαιρετικούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα. Φανταστικές πίτες, νόστιμες σαλάτες, εκλεκτά πιάτα της κρητικής κουζίνας, special κεμπάπ πολίτικοζουμερά ψητά κρέατα, γαμοπίλαφο και φρέσκιες τηγανιτές πατατες είναι μερικά από τα φαγητά που θα σε κάνουν να ξαναπάς. Στα συν του μεζεδοπωλείου το πολύ καλής ποιότητας χύμα κρασί κόκκινο ή λευκό αλλά και το τσίπουρο και η ρακή. Live ελληνική μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30.

e-table tip: Δοκίμασε γαμοπίλαφο, σαλάτα με σταμναγκάθι και μαύρο σουσάμι, βαρκούλες με ανθότυρο και σουφλέ μελιτζάνα με γραβιέρα. Για το τέλος τη μοναδική σοκολατόπιτα με παγωτό.

 

Κλείσε στo Τζίτζιρα κι ο Μίτζιρα

 


 

Μπάρμπα Λάζαρος

 εστιατόρια στο Παλαιό Φάληρο

Ο Μπάρμπα Λάζαρος είναι ένα πολύ γνωστό wine restaurant για τη ελληνική δημιουργική κουζίνα που προσφέρει και την ποιότητα που των υλικών που χρησιμοποιεί στα πιάτα του. Καθημερινά ο chef και η ομάδα του δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με σκοπό να ετοιμάσουν ευφάνταστες συνταγές με νοστιμιά και φοβερές γεύσεις.  Στη δροσερή του αυλή με τις μεγάλες καταπράσινες γλάστρες που σε απομονώνουν από την κίνηση του δρόμου, θα δοκιμάσεις πεντανόστιμες γεύσεις, από ανατολίτικα πεϊνιρλί μέχρι γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο και κοντοσουβλάκι χοιρινό. Κάθε Σάββατο από τις 21:00 και Κυριακή από τη 13:30 υπάρχει live μουσική.

e-table tip: Θα ξετρελαθείς με τα μανιτάρια γεμιστά με ουρά μόσχου, κρέμα ελληνικών τυριών, σάλτσα φέτας, ελαιόλαδο και τρούφα, το σουφλέ μετσοβόνε πάνω σε μαρμελάδα μοσχολέμονου αρωματισμένη με πιπερόριζα, τα εκπληκτικά πεϊνιρλί με παστουρμά, πιπεριά Φλωρίνης ή με λουκάνικο χοίρου, μουστάρδα και φέτα, το κότσι από αρνάκι γάλακτος και το ψαρονέφρι γεμιστό με λαδοτύρι, τυλιγμένο σε παστράμι με σάλτσα ψητού αρωματισμένη με λεμονοθύμαρο και τηγανιτές πατάτες. Για το τέλος δοκίμασε την εξαιρετική πάβλοβα με μους σοκολάτας και σάλτσα από φρούτα του δάσους.

 

Κλείσε στo Μπάρμπα Λάζαρο

 


 

Μπουγιαμπές

 εστιατόρια στο Παλαιό Φάληρο

 

Επόμενη πρόταση για αγαπημένα εστιατόρια στο Παλαιό Φάληρο είναι η διαχρονική Μπουγιαμπές. Εκεί θα πας για να φας φρέσκο ψαράκι, μεζέδες της θάλασσας και φυσικά αστακό. Πλούσιες σαλάτες και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών υπάρχουν στο μενού για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ο εσωτερικός χώρος είναι φωτεινός και μοντέρνος, ενώ μπορείς κιόλας να κλείσεις τραπέζι στον καταπράσινο της κήπο και να απολαύσεις φρέσκα θαλασσινά που βγαίνουν από τη θράκα.

e-table tip: Στα πρώτα πιάτα την παράσταση κλέβει η γνωστή σούπα μπουγιαμπές, η οποία ξεχωρίζει για τη μαεστρία της στην εκτέλεση και την νοστιμιά της. Στα ορεκτικά μας θα δοκιμάσεις τηγανιτά συκωτάκια και αυγά ψαριών, καραβιδόψιχα τηγανιτή, καλαμάρια γεμιστά με τυρί. ψαχνά σφυρίδας αλλά και γαρίδες σαγανάκι.

 

Κλείσε στη Μπουγιαμπέ

 


 

Τόγιο

 εστιατόρια στο Παλαιό Φάληρο

 

Το εστιατόριο Τόγιο στο Παλαιό Φάληρο προσφέρει ιαπωνική και κινέζικη κουζίνα. Σε έναν φιλόξενο χώρο με ατμοσφαιρικές αντιθέσεις του κόκκινου και του μαύρου που δημιουργούν το σκηνικό ενός αυθεντικού ασιατικού εστιατορίου θα δοκιμάσεις αυθεντικές ασιατικές γεύσεις που θα σε κάνουν να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Έχε κιόλας στο νου σου, ότι κάθε Κυριακή από τη 13:30 έως τις 16:30 έχει μπουφέ με 15€/άτομο.

e-table tip: Δοκίμασε κινέζικες σούπες, εξαιρετικό sushi, noodles, spring rolls, ψαροκεφτέδες, μοσχάρι με σάλτσα τεριγιάκι, τηγανητό κοτόπουλο με πικάντικη σάλτσα, ψητό σολομό με πάστα σόγια, γουοντόν με καβούρι και τυρί, εξωτικές σαλάτες, τηγανητό ρύζι και το τηγανητό παγωτό βανίλια.

 

Κλείσε στo Τόγιο

 


 

Νήσος

 εστιατόρια στο Παλαιό Φάληρο

 

Τελευταία πρόταση για εστιατόρια στο Παλαιό Φάληρο είναι η Νήσος στη Μαρίνα ΦλοίσβουΔιαθέτει ελληνική κουζίνα με λαχταριστούς θαλασσινούς μεζέδες και σπεσιαλιτέ εμπνευσμένους από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η μοντέρνα διακόσμηση με έντονα χρώματα και τόνους λευκού, σίγουρα θα σε ταξιδέψει στα ελληνικά νησιά. Η Νήσος αναμένεται να γίνει στέκι, για στιγμές χαλάρωσης και όχι μόνο.

e-table tip: Δοκίμασε μαστέλλο Χίου παναρισμένο με κορν φλέκις, σουσάμι, μέλι και ούζο, καβουροπόδαρα βασιλικά, αστακομακαρονάδαριζότο πορτσίνι και εξαιρετικό καλαμάρι γεμιστό. Αν είσαι του κρέατος, τότε αξίζουν το Ψαρονέφρι «Νήσος» που σερβίρεταισε ροδέλλες, με κυβάκια φέτας και σως  μελιού πάνω από πατάτες και το μπιφτέκι στα κάρβουνα.

 

Κλείσε στη Νήσο

 


 

Κλείσε σε τεστιατόρια στο Παλαιό Φάληρο

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close