Βγαίνουμε σε αγαπημένα εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας

879

Οι πρώτες φθινοπωρινές ημέρες είναι εδώ και μας άνοιξε η όρεξη! Ψάχνοντας για εστιατόρια στη Λάρνακα, ξεχωρίσαμε ορισμένα που πιστεύουμε θα σε ενθουσιάσουν. Ακόμα και να μην μένεις στη Λάρνακα, αρκεί μία βόλτα για να ανακαλύψεις σιγά-σιγά τα νέα φθινοπωρινά στέκια. Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε αγαπημένα εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας.

Το Στέκι της Παρέας

εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας

Το Στέκι της Παρέας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική. Οι μεγάλες τοιχογραφίες προσδίδουν στον χώρο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και σε ταξιδεύουν πίσω στα παλιά. Στο Στέκι θα δοκιμάσεις νόστιμα εποχιακά κρέατα και λαχανικά, όπως μεγάλες ποικιλίες σε ορεκτικά αλλά και νηστίσιμα πιάτα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

 

Red Pepper

 εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας

Το Red Pepper προσφέρει ένα ζεστό καλωσορίσμα και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, σερβίροντας σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα. Το μενού δημιουργείται από τοπικά προϊόντα και εποχικά τρόφιμα. Δοκίμασε τη σούπα ημέρας, το Red Pepper Burger, το ριζότο με μέντα και το φοβερό Red Pepper Rib-eye! Κράτα επίσης χώρο για το επιδόρπιο-σήμα κατετεθέν το ‘LK’…

 

Vinaria

 εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας

Εάν είσαι λάτρης του καλού κρασιού τότε το Vinaria θα γίνει το δεύτερο σου σπίτι. Ετοιμάσου να δοκιμάσεις κρασιά από όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με δημιουργικά tapas. Κάθε μέρα προκύπτουν νέες συνταγές, οπότε ετοιμάσου για ένα μενού όλο εκπλήξεις! Συνδύασε το κρασί σου με μεσογειακά λαχανικά, tapas με πορτοκάλι και χαλούμι, με χούμους και κοτόπουλο αλλά με σεφταλιά, τσορίθο και τζατζίκι!

Campanario Steak House

 εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας

Το εστιατόριο Campanario Steak House είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας για διεθνή κουζίνα και καλό κρέας. Ρετρό ατμόσφαιρα, αέρας διακριτικής πολυτέλειας, μια γραφική αυλή σε συνδυασμό με τις εκλεκτές γεύσεις αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για ένα ρομαντικό δείπνο αλλά και για επαγγλματικές συναντήσεις. Πρέπει να δοκιμάσεις T-bone, μπριζόλα με τσένταρ και κρούστα ντομάτας, μοσχαράκι στρογκανόφ, γαρίδες με κάρυ, σουβλάκι με θαλασσινά, ξιφία στα κάρβουνα, που θα συνοδεύσετε με μία πλήρως ενημερωμένη λίστα από κρασιά.

 

Italia Spaghetteria

 εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας

Το εστιατόριο Italia Spaghetteria είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για ιταλική κουζίνα. Ο χώρος είναι κομψός και άνετος με κλασική διακόσμηση που θα σε ταξιδέψει σε κλασικά εστιατόρια της Ιταλίας. Δοκίμασε τη φανταστική αστακομακαρονάδα, μοτσαρέλα buffalo με προσούτο, πεντανόστιμα κανελόνια, ζυμαρικά με μανιτάρια πορτσίνι, μπρουσκέτες με σολομό, νιόκι, γνήσια ιταλική καρμπονάρα και το διάσημο ιταλικό τιραμισού!

 

Ανακάλυψε φοβερά εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας και στην Κύπρο, κάνε κράτηση και επωφελήσου εκπτώσεις και προνόμια!

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close