4 εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που θα βγούμε την Άνοιξη

1.1K

Μπήκε η Άνοιξη και κάναμε βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη, σε φοβερά στέκια που αξίζει να κλείσεις τραπέζι και να τα επισκεφθείς. Ρίξε μια ματιά σε 4 εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που θα σε ενθουσιάσουν γευστικά και όχι μόνο!

Kazika de Malta

εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Το Kazika de Malta είναι ένα ξεχωριστό εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη που θυμίζει κτίσμα του 18ου αιώνα στν Μάλτα των Ιπποτών. Πρόκειται για ένα χώρο με ιδιαίτερη διακόσμηση και προσεγμένη κουζίνα που σίγουρα ξεχωρίζει. Το μενού έχει κρεατικά κυρίως χωρίς να λείπουν όμως και πιάτα οπως τα burger και τα ριζότι. Το Kazika de Malta προσφέρει επίσης καταπληκτικό πρωινό και brunch για να ξεκινήσεις την ημέρα σου δυναμικά αλλά και με πολυτέλεια.

📍Ολυμπίου Διαμαντή 16, Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε τη σαλάτα με παστράμι και κινόα, μοσχαρίσιο ταρτάρ, penne Gorgonzola, ριζότο με μοσχαρίσια φιλετάκια και το ζουμερό rib eye Βlack Αngus και άλλα.

 

Κλείσε στο Kazika de Malta

 


 

ΑνφάνΓκατέ

εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στο κτίριο του Τελογλείου Μουσείου στην Αγίου Δημητρίου, θα βρεις μέσα στο πράσινο το καταπληκτικό εστιατόριο ΑνφάνΓκατέ. Εκεί θα δοκιμάσεις ένα εξαιρετικό μενού δημιουργικής ελληνικής κουζίνας, το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις με ένα κρασί από την μεγάλη κάβα, καθώς επίσης και με ένα cocktail από το μπαρ του εστιατορίου. Το εμπνευσμένο του όνομα του Ανφάν Γκατέ, που πάει να πει κακομαθημένο παιδί. Όπως λένε και οι δημιουργοί του “ο ΑνφάνΓκατέ είναι ένας από εμάς. Ένα αγαπημένο βουτυρόπαιδο που έχει μεγαλώσει με τις μυρωδιές της ελληνικής κουζίνας!”

📍Αγίου Δημητρίου 157Α, Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε τη χωριάτικη σαλάτα με μους φέτας, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα Χαλκιδικής, πατάτες τηγανιτές με μανούρα Σύρου και κόκκορα με σιουφιχτά μακαρόνια.

 

Κλείσε στο ΑνφάνΓκατέ

 


 

Avenue 48 Restaurant

εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το εστιατόριο Avenue 48 στο ξενοδοχείο THE MET είναι ένα από τα καλά εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το μενού του Avenue 48 κινείται γύρω απο την Ελληνική δημιουργική κουζίνα. Βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου και προσφέρει à la carte μενού με δημιουγικά πιάτα εποχής και μια μεγάλη γκάμα από γευστικές προτάσεις σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Ο Executive Chef Δημήτρης Τσανανάς ετοιμάζει για τους επισκέπτες μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε φιλόξενο, διακριτική εξυπηρέτηση και κομψό περιβάλλον.

📍26ης Οκτωβρίου 48 Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε κάποιο πιάτο από τα φοβερά ζυμαρικά και ριζότο αλλά και τα ευφάνταστα γλυκά.

 

Κλείσε στο Avenue 48

 


 

Orizontes Roof Garden

εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους,  στον 7ο όροφο του πιο ιστορικού ξενοδοχείο Electra Palace, βρίσκεται το Orizontes Roof Garden. Ένα ξεχωριστό εστιατόριο με θέα το Θερμαϊκό, τον Όλυμπο και τα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πλατείας, σε περιμένει να απολαύσεις νόστιμη μεσογειακή κουζίνα. Με αέρα πολυτέλειας και ατμοσφαιρική μουσική θα δοκιμάσεις εκλεκτά πιάτα από την τοπική κουζίνα της Μακεδονίαςκαι εκτελέσεις υψηλής τεχνικής. Το μενού συνοδεύει μια ολοκληρωμένη λίστα κρασιών με ελληνικές ετικέτες καθώς και μια signature cocktail list.

📍Μητροπόλεως 25 Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε ταλαγάνι ψητό, κριθαρώτο με γαρίδες, χταπόδι καρπάτσιο και την αποδομημένη lemon pie.

 

Κλείσε στο  Orizontes Roof Garden

 


 

Κλείσε σε εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close