Εστιατόρια στη Γερμασόγεια που αξίζουν για έξοδο με την παρέα

868

Βρίσκεσαι στην όμορφη Λεμεσό και δεν θέλεις να βγεις κεντρικά, αλλά στα περίχωρα; Σου βρήκαμε ορισμένα εστιατόρια στη Γερμασόγεια της Λεμεσού που αξίζει να πας με την παρέα σου! Καλή Όρεξη!

China Town Chinese Restaurant

εστιατόρια στη Γερμασόγεια

Αν έχεις διάθεση για να ταξιδέψεις γευστικά και να δοκιμάσεις εκλεκτές κινέζικες γεύσεις, τότε πρέπει να πας στο κινεζικό εστιατόριο China Town Chinese Restaurant. Σε ένα ζεστό περιβάλλον με ωραία διακόσμηση, θα απολαύσεις αυθεντικά πιάτα της κινέζικης κουζίνας που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές. Μερικά κλασικά πιάτα που σερβίρονται εδώ είναι Peking Duck, γλυκόξινο χοιρινό και κοτόπουλο, πικάντικες γαρίδες με σκόρδο και βόειο κρέας με πράσινη πιπεριά και μαύρη σάλτσα φασολιών!

 

Prime Grill

εστιατόρια στη Γερμασόγεια

Το Prime Grill είναι ένα κορυφαίο εστιατόριο της Λεμεσού, που προσφέρει νόστιμες σπεσιαλιτέ μεσογειακής και αμερικάνικης κουζίνας. Με χρόνια εμπειρίας και εμπειρίας , το Prime Grill είναι περήφανο για τα εύγευστα του πιάτα και το ευχάριστό του περιβάλλον. Να δοκιμάσεις καπνιστό σολωμό με μάραθο, χαλούμι στη σχάρα, λαχταριστές ποικιλίες κρεατικών και ψαριών, βοδινό φιλέτο με σάλτσα μπερνές, μεγάλες γαρίδες στην σχάρα με φέτα και ούζο και γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με χαλούμι, δυόσμο και λιαστές ντομάτες.

 

 The Garden

εστιατόρια στη Γερμασόγεια

Το εστιατόριο The Garden στη Γερμασόγεια είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για διεθνή κουζίνα. Κομψός και φιλόξενος χώρος, με ζεστά χρώματα και αέρα διακριτικής πολυτέλειας θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο εσένα και τους φίλους σου. Το μενού προσφέρει gourmet απολαύσεις που θα σου χαρίσει εμπειρίες υψηλής γαστρονομίας. Δοκίμασε εξαιρετικό φουά γκρα, βατραχοπόδαρα, τραγανή πάπια με noodles, μακαρονάδα θαλασσινών, μεξικάνικο φιλέτο κοτόπουλο, νόστιμο φιλέτο σολομού και φρέσκο αστακό, φρεσκότατο σούσι, γλυκά και εξαιρετικά ποτά για να απολαύσετε μοναδικές έθνικ γεύσεις από όλον τον κόσμο.

 

Lighthouse Surf & Turf

εστιατόρια στη Γερμασόγεια

Το εστιατόριο Light House surf & turf είναι ένα γνωστό σημείο συνάντησης για μεσογειακή κουζίνα με θέα στη θάλασσα. Άνετος, κομψός χώρος και lounge ατμόσφαιρα είναι ιδανικός για ιδιωτικά γεύματα, επαγγελματικές συναντήσεις, διοργάνωση εκδηλώσεων και εμπειρίες υψηλής γαστρονομίας, το Light House surf & turf θα φιλοξενεί παρέες, ζευγάρια και οικογένειες από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Δοκίμασε τονοσαλάτα με κινόα, εξαιρετικό black angus burger, φρέσκα ψάρια στα κάρβουνα, αχνιστά μύδια, tartare σολομού, δροσερές σαλάτες, finger food και ορεκτικά με τη συνοδεία signature cocktails.

 

G’s Restaurant Bar

εστιατόρια στη Γερμασόγεια

Το εστιατόριο G’s στη Γερμασόγεια, εντυπωσιάζει με την τεράστια ποικιλία σε μπύρες, αλλά και με τα υπέροχα πιάτα του. To μενού του G’s περιέχει πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και σε περιμένει για μοναδικές γευστικές εμπειρίες.  Burgers, steaks αλλά και ένα πλούσιο brunch μενού είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που προτείνει ο σεφ του G’s bar restaurant. Δεν πρέπει να παραλείψεις να ολοκληρώσεις το γεύμα σου με κάποιο γλυκό του καταλόγου αλλά και με κάποιο φοβερό κοκτέιλ!


 

Ανακάλυψε εστιατόρια στη Λεμεσό 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close