Βουλιαγμένη | 5 hot εστιατόρια που θα βγούμε το καλοκαίρι

1.9K

Αναζητάς τον επόμενό σου προορισμό για φαγητό στην πανέμορφη Βουλιαγμένη; Θέλεις ένα εστιατόριο πληθωρικό σε γεύσεις και αρώματα, αλλά ταυτόχρονα να έχει και ελαφριά πιάτα; Έλα να ταξιδέψεις μαζί μας στα 5 πιο hot εστιατόρια στη Βουλιαγμένη, να τα δοκιμάσεις και να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

 

Όμιλος

 εστιατόρια στην Βουλιαγμένη

Πρώτη στάση… Το Bar Restaurant Όμιλος. Βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου, στο λαιμό Βουλιαγμένης και έχει καταφέρει να είναι σημείο κατατεθέν όσων αναζητούν μία ολιγόωρη απόδραση, μόλις μερικά χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Με θέα το απέραντο γαλάζιο του μαγευτικού κόλπου της Βουλιαγμένης και βυθισμένο μέσα στο βαθύ πράσινο των πεύκων σου φτιάχνει τη διάθεση, ενώ ταυτόχρονα σου ανοίγει την όρεξη με τις δελεαστικές μεσογειακές του μυρωδιές. Ο χώρος του καλαίσθητος και προσεγμένος, με τζαμαρίες από άκρη σε άκρη, ιδανικός για να απολαύσεις την καλοκαιρινή σου έξοδο, έχοντας μαγευτική θέα σε όποιο τραπέζι και αν κάθεσαι. Απόλαυσε ψητό μαστέλο ή χαλούμι για αρχή, κυδώνια, γαρίδες και μύδια αχνιστά για κυρίως και για το τέλος τους λαχταριστούς ζεστούς του λουκουμάδες με παγωμένο παγωτό από το εκπληκτικό του μενού.

e-table tip: Δοκίμασε καλαμαράκια με σάλτσα pesto σε φωλιά τηγανισμένου μακαρονιού πατάτας ή γαριδάκι σημιακό για να κάνεις τη διαφορά.

 

Κλείσε στο Όμιλο

 


 

Bluefish

 εστιατόρια στην Βουλιαγμένη

Fish Restaurant Bluefish: Μία διαφορετικού τύπου ψαροταβέρνα, στην ιδανική τοποθεσία, που θα σε κάνει να νιώσεις πραγματικά την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε Κυκλαδίτικο νησί στη μέση του καλοκαιριού. Η απέραντη θέα της θάλασσας, το καλοκαιρινό και δροσερό αεράκι όλες τις ώρες της ημέρας και η απλή, αλλά κομψή του διακόσμηση σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν. Θαλασσινές δημιουργίες που θα σε εκπλήξουν, ετοιμάζονται καθημερινά από τον σεφ του εστιατορίου Γιώργο Οικονομίδη, ο οποίος καταφέρνει να παντρέψει άρτια τη μεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα.

e-table tip: Δοκίμασε Τσιπούρα Crispy skin στη Robata (Ιαπωνική παραδοσιακή ψησταριά που δημιουργεί το ιδανικό ψήσιμο στο ψάρι), λαβράκι, σκορπίνα λιγκουΐνι και σφυρίδα kazayaki.

 

Κλείσε στο Bluefish

 


 

Εν Πλω

 εστιατόρια στην Βουλιαγμένη

Τρίτη στάση για εστιατόρια στη Βουλιαγμένη… Το All-Day Cafe Restaurant Εν Πλω. Εκεί θα απολαύσεις ένα ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου, μία ανάσα από το κέντρο της πόλης! Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέρει πέρα από μοναδικό φαγητό και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ο εξωτερικός του χώρος απλός και όμορφος, με το αεράκι της θάλασσας δίπλα σου να σου ανοίγει την όρεξη, ενώ ο εσωτερικός του χώρος προσεγμένος, με άνετα καθίσματα και υπόγεια stages σου δίνουν την αίσθηση πως βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές, αφού μπορείς πριν το φαγητό να κάνεις και μία μικρή βουτιά στη θάλασσα. Γεύσου δίπλα στο κύμα σπαγγέτι με πέστο και τομάτα, ριζότο με πάστα τρούφας και μανιτάρια, ριζότο με καραβίδες και πορτοκάλι, κόντρα μοσχάρι με μαριναρισμένο ραντίτσιο και στο τέλος για να γλυκαθείς, λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια ή μοντέρνο banoffee, με ελαφριά κρέμα καραμέλας, μαρμελάδα από μπανάνες και μπισκότο αμυγδάλου.

e-table tip: Πάρε το πρωινό ή το βραδινό σου με θέα θάλασσα και δοκίμασε τα πιο νόστιμα pancakes με καρύδια, μπανάνα και μερέντα ενώ, αν είσαι των πιο υγιεινών επιλογών, δοκίμασε ομελέτα cross fit, με ασπράδια αυγών, πιπεριές, καπνιστή γαλοπούλα και κουάκερ.

 

Κλείσε στο Εν Πλω

 


 

Malabar

 εστιατόρια στην Βουλιαγμένη

Το εστιατόριο Malabar του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη είναι ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια για μεσογειακή κουζίνα στην περιοχή. Υπέροχος χώρος, εξωτική ατμόσφαιρα και έθνικ διακόσμηση, ζεστά χρώματα και άψογη φιλοξενία δημιουργούν ένα ξεχωριστό, ειδυλλιακό περιβάλλον για αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. O βραβευμένος chef Παναγιώτης Γιακαλής, εγγυάται ότι τα πιάτα, που έχει δημιουργήσει, θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Σε μία μια όαση χαλάρωσης, υπό το φως των κεριών αν κλείσεις τραπέζι το βράδυ, θα δοκιμάσεις εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες.

e-table tip: Δοκίμασε σπιτικά ζυμαρικά, εκλεκτά κρεατικά όπως αρνάκι και κοτόπουλο, σπιτική σπανακόπιτα, ψητή φέτα και φρέσκο ψάρι ημέρας.

 

Κλείσε στο Malabar

 


 

Panorama Restaurant 

 εστιατόρια στην Βουλιαγμένη

Τελευταία στάση για εστιατόρια στη Βουλιαγμένη είναι το εστιατόριο Panorama στο Καβούρι της Βουλιαγμένης. Τοποθετημένο εξίσου σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, στην οποία μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου, ακούγοντας τον χαλαρωτικό ήχο των κυμάτων να σκάνε απαλά δίπλα σου, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, αλλά και τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος. Νόστιμα ελληνικά πιάτα, που θυμίζουν σπιτική κουζίνα, πλαισιώνουν το μενού, έχωντας ως βάση κυρίως το ψάρι και τα θαλασσινά, χωρίς όμως να λείπουν και οι επιλογές από κρέας. Ποικιλίες από χειροποίητα ορεκτικά, ζεστά εδέσματα και ολόφρεσκο ψάρι θα σου ανοίξουν την όρεξη! Δοκίμασε ψαροσαλάτα με ψάρι, ψιλοκομμένη ντομάτα, κρεμμύδι, αγγούρι και μαϊντανό, καβουροσαλάτα με καβουρόψιχα, ψιλοκομμένο λάχανο,καρότο και σος μαγιονέζας, φρέσκα τηγανιτά μπακαλιαράκια, γαριδάκι, φρέσκο ψάρι σε φέτα και γιατί όχι μία μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος ή ένα φιλέτο κοτόπουλο.

e-table tip: Δροσίσου απολαμβάνοντας τα φρέσκα φρούτα, όπως κεράσια, πεπόνι, σταφύλια και καρπούζι. Και αν δεν είσαι τόσο του σκέτου φρούτου, μπορείς να παραγγείλεις μία λαχταριστή μηλόπιτα ή ένα γευστικό σουφλέ πορτοκάλι.

 

Κλείσε στο Panorama

 


 

 

Κλείσε σε εστιατόρια στη Βουλιαγμένη

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close