Νέα αγαπημένα εστιατόρια στην Κύπρο που θα βγούμε το φθινόπωρο

886

Οι πρώτες φθινοπωρινές μέρες είναι μαζί μας! Πλέον όταν βγαίνεις για φαγητό, αφήνεις τις καταπράσινες αυλές για ένα τραπέζι μέσα στο ζεστό χώρο του εστιατορίου. Εμείς λοιπόν σου προτείνουμε 5 νέες προτάσεις με εστιατόρια στην Κύπρο, για να δημουργήσεις νέες φθινοπωρινές γευστικές αναμνήσεις με την παρέα σου!

 

Ταβέρνα Ζήνων, Λάρνακα

εστιατόρια στην Κύπρο

Η ταβέρνα Ζήνων είναι μία υπέροχη, ποιοτική ταβέρνα με κυπριακούς και εποχικούς μεζέδες και με πινελιές από ελληνική κουζίνα που σέβεται την πελατεία του, με ανοικτή κουζίνα μέσα από την οποία μπορείς να δεις τι μαγειρεύεται. Ξεκινάει από το μεσημέρι με όσπρια, μαγειρευτά πιάτα ημέρας, καθώς και φαγητά σχάρας από το πλούσιο μενού και το βράδυ συνεχίζει προσφέροντας μοναδικά πιάτα όπως συκώτι κοτόπουλου τσιγαρισμένο με κουμανταρία, κουνέλι λεμονάτο, σουφλέ κοτόπουλου, χαλούμι ψημένο στο νορό και φρέσκο ψωμί κατασκευή του μαγαζιού που έρχεται ζεστό στο τραπέζι.Η ευρύχωρη αυλή που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του μαγαζιού είναι γεμάτη λεμονόδεντρα και γλάστρες με αρωματικά βότανα. Η ταβέρνα Ζήνων, δημιουργεί ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, που γίνεται πιο εορταστικό κάθε Παρασκευή με τη ζωντανή μουσική.


 

Καπηλειό, Στρόβολος

εστιατόρια στην Κύπρο

Το Καπηλειό είναι το νέο μουσικό ταβερνάκι στο Στρόβολο, είναι μια νέα γευστική γωνιά που ήρθε κι έφερε μαζί τις παλιές καλές συνήθειες του παραδοσιακού στεκιού για καλοφαγάδες που ξέρουν να κάνουν κέφι με καλή παρέα και ζωντανή μουσική. Είναι ένας μικρός και ταυτόχρονα αισθητικά προσεγμένος χώρος, ζεστός,  με ένα ανάλαφρο άγγιγμα παραδοσιακής διακόσμησης. Η ξυλόσομπα στο κέντρο του χώρου υπόσχεται πολλά για το χειμώνα που μας έρχεται. Έξω, η αυλή γεμάτη λουλούδια και δέντρα προσφέρει ένα ήρεμο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για καπνιστές και όχι μόνο. Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία από εύγευστους και χορταστικούς μεζέδες φτιαγμένους με φρέσκα υλικά και μεράκι. Nα δοκιμάσεις ποικιλίες με σουβλάκια, σεφταλιά, χαλούμι, οφτό κλέφτικο, κότσι, κριθαράκι, το πιάτο της γιαγιάς και πολλές ακόμες ποικιλίες με μεζεδάκια! Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.


 

Εστιατόριο Enigma, Λάρνακα

εστιατόρια στην Κύπρο

Στο εστιατόριο The Enigma  θα ζήσεις μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας εξαιρετική διεθνή κουζίνα. To Enigma βρίσκεται στο “The Ciao Stelio Deluxe Hotel” στη διάσημη περιοχή Makenzy Beach της Λάρνακας. Η αριστοκρατική ατμόσφαιρα του εστιατορίου, το καθιστά ιδανικό μέρος για ένα φιλόξενο δείπνο ή δείπνο για επαγγελματικούς λόγους. Αξίζει να δοκιμάσεις σολωμό με λαχανικά και γουακαμόλε, λεπτοκομμένο βοδινό φιλέτο με άγρια μούρα και τρουφέλαιο, τηγανιτό κάβουρα με θαλασσινά φύκια, γεμιστά ραβιόλια με σπανάκι και την τριλογία απο φρέσκο χοιρινό φιλέτο, χοιρινή κοιλία και κεφτεδάκι!


 

 Ταβέρνα Το Δίστρατο, Λύμπια

εστιατόρια στην Κύπρο

Το Σεπτέμβρη του 2017 άνοιξε μια νέα αυθεντική ταβέρνα με σπιτικές συνταγές,  Το Δίστρατο. Βαλμένη σε ένα γραφικό δίστρατο στο απόλυτο κέντρο της λαϊκής συνοικίας Λυμπιών, η ταβέρνα το Δίστρατο προσφέρει πλουσίους παραδοσιακούς μεζέδες, σε ένα ζεστό εσωτερικό χώρο με τζάκι με παραδοσιακή διακόσμηση αλλά και σε μία μεγάλη αυλή. Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το ζεστό χωριάτικο κουλούρι με λουκάνικο σχάρας, τα κολοκύθια με αυγά και δυόσμο, το μαριναρισμένο κοτοφιλετάκι σχάρας, το τηγανιτό κουνέλι και το κλέφτικο αρνάκι!


 

Συντροφιά, Έγκωμη

εστιατόρια στην Κύπρο

Η Συντροφιά  δημιουργήθηκε από μία ομάδα φίλων και συνεργατών που αποφάσισαν να μοιραστούν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους και κυρίως την αγάπη τους για φαγητό, και να δημιουργήσουν ένα γαστρονομικό πλούτο από την Ελλάδα και την Κύπρο. Με καλό φαγητό με ένα θερμό καλωσόρισμα, η Συντροφιά προσφέρει φρέσκα προϊόντα όλες τις ώρες της ημέρας. Από τις πρωινές μέχρι και τις βραδινές ώρες, αξίζει να δοκιμάσετε παραδοσιακές πίτες,  ζυμαρικά, αλμυρά ψάρια, φρέσκες σαλάτες όπως και πιατέλες τυριών που συνοδεύονται από τοπικές μπύρες και κρασιά από επιλεγμένους παραγωγούς οίνου. Ξεχωρίσαμε το Τρικαλινό Σαγανάκι, λεμονάτο χταποδάκι, χειροποίητα ζυμαρικά από τον Όλυμπο και πουτίγκα Anari με καραμελωμένα καρύδια!


Σου άνοιξε η όρεξη; Πάρε την παρέα σου και βρες σε ποιο εστιατόριο, ταβέρνα, μεζεδοπωλείο θα βγείτε για φαγητό!

 

Ανακάλυψε εστιατόρια στην Κύπρο

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close