5 αγαπημένα εστιατόρια στην Αμμόχωστο για καλό φαγητό

1.1K

Καθώς ανεβαίνει σιγά σιγά η θερμοκρασία, κανονίζουμε έξοδο για φαγητό και βόλτα με την παρέα σε εστιατόρια σε Πρωταρά και Αγία Νάπα. Εμείς σου προτείνουμε 5 αγαπημένα εστιατόρια στην Αμμόχωστο για καλό φαγητό.

 

Little Panda, Αγία Νάπα

εστιατόρια στην Αμμόχωστο

Σοφιστικέ, πικάντικα και αυθεντικά είναι λέξεις που συνδέονται με το εστιατόριο Little PandaΣε μια υπέροχη ατμόσφαιρα μπορείς  να απολαύσεις κινέζικο φαγητό και sushi, όχι μονο σε γεμάτες μερίδες, αλλά και σε λογικές τιμές. Ετοιμάσου για λαχταριστές θαλασσινές δημιουργίεςτραγανά γλυκόξινα κρέαταπιπεράτα φιλέτα και πολλά ακόμα νόστιμα πιάτα που θα σου μείνουν αξέχαστα!

Κλείσε στο Little Panda

 


 

Mangas Meze House, Αγία Νάπα

εστιατόρια στην Αμμόχωστο

Το Mangas Meze House στην Αγία Νάπα είναι το ιδανικό μέρος για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο και η σωστή επιλογή για νόστιμο φαγητό. Το μενού ποικίλλει ανάλογα με τα γούστα, ξεκινώντας με τις φρέσκες δροσιστικές σαλάτες, Κύπριακο μεζέ, ζυμαρικά, ζουμερά κρεατικά και φρέσκα ψάρια. Το μενού του εστιατορίου αποτελείται κυρίως από πιάτα της ελληνικής και κυπριακής κουζίνας.

 

Κλείσε στο Mangas Meze House

 


 

Blueberries Restaurant, Αγία Νάπα

εστιατόρια στην Αμμόχωστο

Με αγγλικές ρίζες, το Blueberries Restaurant υπόσχεται νόστιμο και ποιοτικό φαγητό. Ετοιμάσου να δοκιμάσεις εξαιρετικές ποικιλίες θαλασσινών, κρεατικών και τοπικών κυπριακών πιάτων, όπως και πεντανόστιμες δημιουργίες  με το “personal touch” της οικογένειας του Blueberries Restaurant.

 

Κλείσε στο Blueberries Restaurant

 


 

Paladela Restaurant, Πρωταράς

εστιατόρια στην Αμμόχωστο

Το εστιατόριο Paladela βρίσκεται στο κέντρο του Πρωταρά και είναι μια θαυμάσια επιλογή  αν θέλεις να απολαύσεις μια νόστιμη μπριζόλα ή πιάτα από την διεθνή κουζίνα. Ξεχωρίζει για την ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και το όμορφο περιβάλλον, ενω αξίζει να σημειώσουμε ότι το φαγητό παρασκευάζεται από καθαρά ακατέργαστα συστατικά που επιλέγονται προσεκτικά σε καθημερινή βάση.

 

Κλείσε στο Paladela Restaurant

 


 

DivaFolio Restaurant, Πρωταράς 

εστιατόρια στην Αμμόχωστο

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια στην Αμμόχωστο είναι το Diva Foliο Restaurant. Εκεί θα απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία flambé,καθώς τα steak μαγειρεύονται και φλέγονται μπροστά σου. Ετοιμάσου να απολαύσεις μια ελίτ εμπειρία σε ένα χαλαρό, σύγχρονο και ρομαντικό περιβάλλον, με ένα εξαιρετικό μενού μας και μοναδικές σπεσιαλιτέ του σεφ

 

Κλείσε στο DivaFolio Restaurant

 


 

 

Κλείσε σε εστιατόρια στην Αμμόχωστο

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close