Μεζέδες μετά Ζωντανής Μουσικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

24.4K

Πάρε την παρέα σου και κλείσε τραπέζι σε εστιατόρια με ζωντανή μουσική στη Θεσσαλονίκη, που ξέρουν από καλό φαγητό και κέφι! Σου βρήκαμε 5 φοβερά στέκια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που θα απολαύσεις νόστιμους μεζέδες παρέα με ζωντανή μουσική.

Kazaviti

Στο γραφικό πεζόδρομο της Κατούνη στα Λαδάδικα, θα βρεις σε ένα τριώροφο αναπαλαιωμένο κτίριο, το εστιατόριο Kazaviti. Εκεί θα δοκιμάσεις νόστιμη μεσογειακή κουζίνα και ελληνικές σπεσιαλιτέ. Το άνετο περιβάλλον, με τους τοίχους από πέτρα θα σε ταξιδέψει σε παραδοσιακές οικογενειακές ταβέρνες, όπου οι σπιτικές γεύσεις θα ευχαριστήσουν και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 20:00, συνοδεύει το γεύμα σου ζωντανή μουσική.

e-table tip: Δοκίμασε γιαουρτλού, μπριζολάκια με σως, αχνιστά μύδια, ψαρονέφρι και το ριζότο με κοτόπουλο και κάρυ.

 

Κλείσε στο Kazaviti

 


 

Το Γέντι

εστιατόρια με ζωντανή μουσική στη θεσσαλονίκη

Το Γεντί βρίσκεται στην θρυλική γειτονιά του Γεντί Κουλέ και προσφέρει ελληνική κουζίνα και ρεμπέτικο ξεφάντωμα. Το περιβάλλον είναι ζεστό, παραδοσιακά διακοσμημένο, με πράσινους τοίχους και εικόνες από την Παλιά Θεσσαλονίκη. Τα βράδια μετά τις 21.00 ως και το Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι από τις 14.00 διάφοροι μουσικοί της πόλης, θα σου χαρίσουν ζωντανή μουσική και λαϊκορεμπέτικα τραγούδια!

e-table tip: Δοκίμασε οπωσδήποτε σπέσιαλ γέντι με μοσχάρι με κόκκινη σάλτσα, μελιτζάνα, φέτα τυρί και ντομάτα, σερβιρισμένο στο πήλινο, βουβάλι κοκκινιστό με ψαχνό βουβάλι Κερκίνης, μαγειρεμένο στην κατασαρόλα με σάλτσα ντομάτας και το μυδοπίλαφο της Κατερίνας με φρέσκα μύδια Μακρύγιαλου

 

Κλείσε στο Γεντί 

 


 

Ο Νόστος

εστιατόρια με ζωντανή μουσική στη θεσσαλονίκη

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια με ζωντανή μουσική στη Θεσσαλονίκη είναι ο Νόστος. Εδώ θα βρεις σπέσιαλ μεζεδάκια και νοστιμιές από όλη την Ελλάδα σε καλές τιμές. Σε ένα ωραίο χώρο με παραδοσιακή διακόσμηση, θα δοκιμάσεις μαμαδίστικες συνταγές, μαζί με τσιπουράκι, καλό χύμα κρασί και δροσερή βαρελίσια μπύρα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ζωντανή μουσική από τις 21.30.

e-table tip: Δοκίμασε τις πατάτες της γιαγιάς, μπουρεκάκια Καππαδοκίας, τηγανιά του Μπελαλή, ρεβυθάδα με λουκάνικο, κριθαράκι με λουκάνικο Αράχωβας, και κότσι με σάλτσα μέλι – πορτοκάλι

 

Κλείσε στο Νόστο

 


 

Δια Ταύτα

εστιατόρια με ζωντανή μουσική στη θεσσαλονίκη
Το ελληνικό εστιατόριο Δια Ταύτα στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται  στην πλατεία Άθωνος και προσφέρει ελληνική κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει ορεκτικά αλλά και τα κυρίως πιάτα που βασίζονται σε σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας, με τα κρέατα και τα θαλασσινά να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα υλικά είναι ντόπια και πάντα φρέσκα και οι συνταγές σπιτικές. Καθημερινά, αλλά και τα Σαββατοκύριακα, μετά τις 20.00, στο Δια Ταύτα μπορείς να απολαύσεις και ζωντανή μουσική.

e-table tip: Δοκίμασε κασεροκροκέτες, μελιτζανομπουρέκια,  μπουγιουρντί, λαυράκι και αρνίσιο κότσι.

 

Κλείσε στο Δια Ταύτα

 


;

Αλατοπίπερο

εστιατόρια με ζωντανή μουσική στη θεσσαλονίκη

Τελευταία πρόταση για εστιατόρια με ζωντανή μουσική στη Θεσσαλονίκη είναι το εστιατόριο Αλατοπίπερο. Εκεί θα απολάυσεις ένα εξαιρετικό μενού από θαλασσινούς και μεσογειακούς μεζέδες. Παραδοσιακή ατμόσφαιρα, φωτεινά χρώματα και παρεΐστικη διάθεση δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για την παρέα και τους καλοφαγάδες.

e-table tip: Δοκίμασε τσιπουρομεζέδες και ουζομεζέδες, φρέσκα ψάρια από την Χαλκιδική και τον Στρυμωνικό κόλπο, σπαγγέτι με νόστιμα θαλασσινά, χταποδάκι και καλαμαράκια.

 

Κλείσε στο Αλατοπίπερο

 


 

Κλείσε σε εστιατόρια με ζωντανή μουσική στη Θεσσαλονίκη

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close