Επόμενη στάση: Προορισμοί για υγιεινή διατροφή μετά το καλοκαίρι!

914

Αν και το καλοκαίρι έχει συνδιαστεί με μία ελαφριά και υγιεινή διατροφή, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό μοιάζει ουτοπικό από τις πρώτες του κιόλας ημέρες. Κάτι τα μεζεδάκια με τα ουζάκια, κάτι οι δροσιστικές μπύρες και τα παγωτά αρκούν για να μας βγάλουν ίσως τους περισσότερους από ένα ισορροπημένο και υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Το φθινόπωρο σιγά σιγά μας χτυπάει την πόρτα κι εμείς του απαντάμε υγιεινά!

 

Civitel Olympic Restaurant


Ένας φωτεινός χώρος με μινιμαλιστικό ντεκόρ και ξύλινη βεράντα συνδιάζει το απόλυτο ρετρό στυλ με την καλύτερη προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα εμπλουτισμένη με ελληνικές και διεθνείς επιρροές. Το Civitel Olympic Restaurant είναι ένα σημείο συνάντησης των βορείων προαστίων,βραβευμένο ως ‘Best Hotel Restaurant’ από τα Estia Awards 2017.Η καπνιστή πέστροφα με comfit τομάτας, κρέμα ψητής μελιτζάνας και χαβιάρι λεμονιού είναι ένα από τα πιάτα που συνδιάζουν την υγεία με τη νοστιμιά!


Nerantzi


Αν είσαι φαν του κέντρου και το Μοναστηράκι είναι ένας από τους αγαπημένους σου προορισμούς στην Αθήνα, το Nerantzi εγγυάται έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο, δίνοντας μέσα από το ασπρόμαυρο πάτωμα και τα παλαιωμένα έπιπλα εικόνες παλιάς Αθήνας.Ανάμεσα στα όμορφα στενά και τις λατέρνες απολαμβάνεις μεσογειακές συνταγές με μοντέρνα οπτική,όπως ο σολομός με πουρέ παντζάρι ή ταλιάτα μοσχαριού, δύο απο τις σπεσιαλιτέ τις οποίες δεν θα μετανιώσεις που επέλεξες!


Ψωμί & Αλάτι

υγιεινή διατροφή
Ανάμεσα στην lounge ατμόσφαιρα και τις gourmet συνταγές βρίσκεται το Ψωμί & Αλάτι του γνωστού Γιάννη Λουκάκου στο Χαλάνδρι, το οποίο χαρίζει ένα ήρεμο και φωτεινό περιβάλλον για να απολαύσεις την δημιουργική του κουζίνα. Σε ένα σικάτο προορισμό για τους λάτρεις της μοντέρνας αισθητικής, θα απολάυσεις μεσογειακές συνταγές δημιουργημένες από αγνά υλικά και με εξαιρετικές πινελιές φαντασίας! Και πιο συγκεκριμένα μπορείς να δοκιμάσεις σπιτικό μπιφτέκι ή μπριζόλα με σάλτσα από κόκκινες πιπεριές και βασιλικό!


Συμπόσιο Ελλήνων Γεύσεις

Ένας χωρος που θυμίζει Ιταλία ντυμένος με την παραδοσιακή μεσογειακή-ελληνική κουζίνα στην Πλατεία του Υμηττού, θα ζεστάνει την διάθεση σου και θα νοστιμίσει το τραπέζι σου. Στο Ελλήνων Συμπόσιο Γεύσεις, οι τα πιάτα του βασίζονται σε προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και είναι προσεγμένα με υπευθυνότητα για εσένα που ακολουθείς ή θέλεις να ακολουθήσεις μια υγιεινή διατροφή. Αν είσαι φαν των θαλασσινων ,μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το μαύρο ριζότο με μελάνι σουπιάς”μπισκ” και θαλασσινά. Αν από την άλλη προτιμάς το κρέας, ένα κοτοπουλο φιλέτο μπούτιμε σάλτσα μουστάρδας ή μοσχαρίσια φιλετάκια ”Συμπόσιο’’, είναι υγιεινά και χορταστικά.


 

Πισίνα


Για εσένα που αγαπάς το καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να το αποχωριστείς! Το εστιατόριο Πισίνα στον Πειραιά, σου παρέχει μοναδική θέα στην θάλασσα,συνδιάζοντας και την πισίνα που διαθέτει στο κέντρο του χώρου. Τι και αν ο χειμώνας είναι κρύος, η φυσική πέτρα και το ξύλο στο εσωτερικό του, θα σε ζεστάνουν! Θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σαλέ, έχοντας θέα τη Μαρίνα Ζέας. Και αν έχεις ξεκινήσει υγιεινή διατροφή, ετοιμάσου για υγιεινά και γευστικά πιάτα! Τι καλύτερο από ένα πιάτο mille-feuille λαχανικών με χαλούμι ή γαρίδες με sauce κρασιού, σκόρδο και pepperoncino; Μύρισε ήδη Μεσόγειος!


 

Και αν ο δρόμος σε βγάλει στην συμπρωτεύουσα

Cosmopolitan Bar Restaurant & Sushi

υγιεινή διατροφή

Όταν αναφερόμαστε στην Θεσσαλονίκη, δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στα όμορφα χρώματα του Θερμαϊκού. Εαν είσαι λάτρης του sushi και των cocktail, είναι εύκολο να συνδιάσεις ένα όμορφο γεύμα με το ποτό σου σε έναν ξεχωριστό χώρο με θέα τον Θερμαϊκό. Ρομαντικό περιβάλλον,θάλασσα και σύγχρονο μεσογειακό μενού περιλαμβάνοντας σπαγγέτι, πεντανόστιμες μπρουσκέτες και σαλάτες, σε περιμένουν για μία νόστιμη αποτοξίνωση!

 

Φαγοπότι όπως παλιά

υγιεινή διατροφή

Άλλος ένας προορισμός για την όμορφη Θεσσαλονίκη είναι και το Φαγοπότι όπως παλιά στην Πολίχνη. Ο συνδυασμός παλιών ξύλινων αντικειμένων με σύγχρονα έπιπλα δημιουργεί έναν χώρο με προσωπική ταυτότητα, όπου κλασικό και μοντέρνο συνυπάρχουν αρμονικά, χαρίζοντας μια υπέροχη ζεστή ατμόσφαιρα. Γεμάτο ποιοτικά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα θαλασσινών και κρεατικών , τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με κρασί ή μοναδική ρετσίνα. Γιατί Θεσσαλονίκη χωρίς ρετσίνα,δεν γίνεται!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close