Βγαίνουμε σε εστιατόρια με Εκπτωτικά Μενού από 10€/άτομο | Part 2

1.7K

Πολλές φορές θες να βγεις για φαγητό, αλλά θέλεις να ξέρεις πόσο θα πληρώσεις! Εμείς σου μαζέψαμε τα αγαπημένα μας στέκια στην Αθήνα που προσφέρουν έκπτωση ή/και εκπτωτικά μενού από 10 μέχρι 20 €/άτομο, αν κλείσεις online το τραπέζι σου!

Εμπορικόν, Μοναστηράκι

Το εστιατόριο Εμπορικόν προσφέρει ελληνική και μεσογειακή κουζίνα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, μόλις λίγα λεπτά από τον σταθμό του ηλεκτρικού και του μετρό στο Μοναστηράκι. Η διακόσμηση είναι πολύ ιδιαίτερη, με αυθεντικές αντίκες, υπέροχους Baccarat πολυελαίους και vintage αίσθηση. Το μενού διαθέτει ορεκτικά, φοβερές σαλάτες, ψητά, μαγειρευτά και σπεσιαλιτέ ημέρας, που παρασκευάζονται τη στιγμή της παραγγελίας σου από τα πιο αγνά υλικά.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 15% ή Ειδικό Μενού 2 ατόμων από 25.5 στα 17 €/ άτομο.

Στο Ειδικό Μενού των 2 ατόμων θα βρεις πιάτα όπως πολίτικο σπιτικό κεμπάπ, σαγανάκι, λουκάνικο χωριάτικο με πράσο, πανδαισία σαλατικών, μαζί με 1 ποτήρι κρασί ή 1 μπύρα. Δες το μενού εδώ.

📍 Καραΐσκου 139-143 Πειραιάς

 


 

Barcode-Tapas bar, Κέντρο Πειραιά

Το Barcode – Tapas bar βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο στον Πειραιά, προσφέροντας μεσογειακή κουζίνα. Σε έναν μοντέρνο χώρο, με χρώμα και ζεστασιά, θα απολαύσεις μεσογειακές σπεσιαλιτέ, που ετοιμάζονται από φρέσκα και αγνά υλικά.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, μπορείς να απολαύσεις Ειδικό Μενού 2 ατόμων από 37 στα 20€.

Στο Ειδικό Μενού 2 ατόμων θα βρεις ποικιλία fingerfood με κρεατικά, τυριά, λαχανικά και 1 φιάλη λευκό ή κόκκινο κρασί. Δες το μενού εδώ.

📍 Καραΐσκου 139-143 Πειραιάς

 


 

Δίαυλος, Μοναστηράκι

Αν τώρα ψάχνεις για εστιατόρια με εκπτωτικά μενού με θέα την Ακρόπολη, τότε πρέπει να πας στο Δίαυλο στο Μοναστηράκι, που βρίσκεται δίπλα από το Ναό του Ηφαίστου. Η ελληνική κουζίνα του και το ξεχωριστό περιβάλλον είναι το πιο ευχάριστο γευστικό διάλειμμα, που μπορείτε να προσφέρεις στον εαυτό σου, μετά από μια κουραστική μέρα.Το μενού περιλαμβάνει μεζέδες και σπεσιαλιτέ από ορεκτικά, μέχρι κυρίως πιάτα, μαγειρευτά και της ώρας. Κάθε μέρα από τις 20:00 υπάρχει ζωντανή μουσική!

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 15% ή Ειδικό Μενού από 27 στα 19€/ άτομο.

Στο Ειδικό Μενού θα βρεις κολοκυθοκεφτέδες, τυροκαφτερή, χωριάτικη σαλάτα, κότσι χοιρινό με πατάτες φούρνου, μπιφτέκια μοσχαρίσια σχάρας, τυρολουκάνικο σχάρας και γλυκό ημέρας, μαζί με 1 ποτήρι κρασί ή 1 ποτήρι βαρελίσια μπύρα. Δες το μενού εδώ

📍 Αδριανού 1 Αθήνα

 


 

Το Σέρτικο, Καμίνια

Ένα ακόμα καλό μεζεδοπωλείο στον Πειραιά, είναι Σέρτικο στα Καμίνια. Πρόκειται για ένα αγαπημένο στέκι για ελληνική κουζίνα που άνοιξε τον Ιούλιο του 2017 και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για ποιοτικό φαγητό. Αξίζει μια επίσκεψη με την παρέα σου για να δοκιμάσετε εκλεκτούς μεζέδες, νόστιμα ορεκτικά, σαλάτες και ψητά σχάρας. Live μουσική (Λαϊκό, Ρεμπέτικο) κάθε Σάββατο από τις 22:00.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 20% ή Ειδικό μενού 2 ατόμων από 25.5 στα 22 €. 

Στο Ειδικό μενού 2 ατόμων  θα βρεις ποικιλία κρεατικών 2 ατόμων, με πατάτες και πίτες, χωριάτικη σαλάτα μαζί με μία 1/2 λίτρο λευκό, κόκκινο ή ροζέ κρασί. Δες το μενού εδώ.

📍 Σερίφου 57 Πειραιάς

 


 

Santa Pasta, Πασαλιμάνι

Εάν αγαπάς την Ιταλία και το παραδοσιακό της φαγητό της, τότε πρέπει να πας στο Santa Pasta στο Πασαλιμάνι! Πρόκειται για ένα γνήσιο ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο του Πειραιά, που θυμίζει έντονα μπιστρό στης Ιταλίας! Στο Santa Pasta θα δοκιμάσετε ολόφρεσκες σαλάτες, εκπληκτικές ιταλικές μακαρονάδες με υπέροχες σάλτσες, παραδοσιακές ιταλικές μπρουσκέτες, αλλά και burger και ψητά σχάρας! Live μουσική κάθε Σάββατο (Ελληνικό – έντεχνο) από τις 21:00.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 20% ή Ειδικό μενού 2 ατόμων από 60 στα 40 €. 

Στο Ειδικό μενού 2 ατόμων θα δοκιμάσεις ριζότο Milanese, μπιφτέκι απο νεροβούβαλο, ζυμαρικά της επιλογής σου με φρέσκο μανιτάρι, προσούτο, λάδι τρούφας κκαι θυμάρι, κριθαρότο με μπουκιές κοτόπουλο και για το τέλος Pannacotta, μαζί με μία φιάλη λευκό, κόκκινο ή ροζέ κρασί. Δες το μενού εδώ

📍 Γρηγορίου Λαμπράκη 144 Πειραιάς

 


 

The Great, Σύνταγμα

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια με εκπτωτικά μενού είναι το The Great στην πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για είναι μία από τις top επιλογές για μεσογειακή κουζίνα. Ευρύχωρο, άνετο cafe-bar-restaurant με κλασικές λεπτομέρειες στη με lounge χαρακτήρα σάλα του αλλά και πολυσυλλεκτική, εκτενέστατη γκάμα προτάσεων.Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, ξεκινάει από νωρίς με καφέ και σνακ, για να δώσει τη σκυτάλη σε πίτσα, ζυμαρικά και διεθνή πιάτα.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 15% ή Ειδικό μενού από 30 στα 18 €/ άτομο. 

Στο Ειδικό μενού θα βρεις πιάτα όπως πρασοκροκέτες με σως γιαουρτιού, σολωμός σχάρας με αρωματικό ρύζι, χοιρινό ψαρονέφρι με λαχανικά ζουλιέν και ρύζι οριεντάλ και για το τέλος σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια. Δες το μενού εδώ

📍 Όθωνος 6 Αθήνα


 

Ψυρρηκοκό, Ψυρρή

Το Ψυρρηκοκκό είναι ένα ιδιαίτερο το τσιπουράδικο –ουζερί – μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην γραφική περιοχή του Ψυρρή. Εκεί που η γεύση ενώνεται με την απόλαυση, εκεί που η ποιότητα γίνεται ένα με την ποικιλία, εκεί συναντάς το «Ψυρρηκοκό». Πρόκειται για ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, με υπέροχες νοστιμιές και ζωντανή μουσική.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 20% ή Ειδικό μενού από 25 στα 15 €/ άτομο. 

Ποικιλία 5 ορεκτικών, ποικιλία κρεατικών σχάρας, μπιζόλα χοιρινή, φιλέτο κοτόπουλο, μαζί με 1/4 λίτρο κρασί χύμα λευκό, κόκκινο ή ροζέ. Δες το μενού εδώ

📍 Τάκη 24 Ψυρρή – Αθήνα


 

Ταβέρνα Άγγελος, Χαϊδάρι

Η ταβέρνα Άγγελος στο Χαϊδάρι προσφέρει ελληνική κουζίνα από το 1996. Είναι μία καλή ταβέρνα που γνωρίζει τι σημαίνει παράδοση και αυθεντικές γεύσεις. Διαθέτει έναν άνετο και παραδοσιακό χώρο με έναν ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό κατάλληλο για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το μενού διαθέτει αγαπημένες ελληνικές συνταγέςπαραδοσιακά πιάτα και ψητά στη θράκα.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 10% ή Ειδικό μενού 2 ατόμων από 35 στα 26 €. 

Στο Ειδικό μενού των 2 ατόμων θα βρεις ποικιλία κρεατικών με πίτες και πατάτες τηγανητές , ποικιλία 4 ορεκτικών, διπλή σαλάτα εποχής ανάμεικτη και ελεύθερη κατανάλωση κρασί χύμα λεύκο και ροζέ και αναψυκτικά. Δες το μενού εδώ.

📍 Στρ. Καραϊσκάκη 1 & Ιερά Οδός (Στάση Μετρό Αγία Μαρίνα) Χαϊδάρι

 


 

Γκαζοχώρι, Γκάζι

Το μεζεδοπωλείο Γκαζοχώρι προσφέρει ελληνική κουζίνα και μεγάλη ποικιλία από εκλεκτούς ελληνικούς μεζέδες. Μαζί με ένα καλό τσίπουρο και κρασί αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την παρέα. Ο χώρος είναι κυρίως εξωτερικός και αποτελείται από μια μεγάλη αυλή, στολισμένη με χρωματιστά ξύλινα τραπεζάκια και καρέκλες, που θυμίζουν παραδοσιακό καφενείο. Στο κέντρο δεσπόζει ένα επιβλητικό δέντρο και μαζί με τις τοιχογραφίες από παλιές γειτονιές της Αθήνας, ο χρόνος γυρνάει πίσω… Φυσικά υπάρχει και αντίστοιχη εσωτερική αίθουσα για τις κρύες μέρες!

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 20% ή Ειδικό μενού από 23 στα 15 €/ άτομο. 

Στο Ειδικό Μενού θα βρεις επιλογή σε 2 σαλάτες αγγουροντομάτα και ρόκα παρμεζάνα, μερίδα μπριζολάκια σχάρας, τηγανιά κοτόπουλο, γλυκό ημέρας, μαζί με 250ml κρασί λευκό/ ροζέ/ κόκκινο / ημίγλυκο, οινόμελο, μπύρα, ρακή ή τσίπουρο. Δες το μενού εδώ 

📍 Δεκελέων 6 Αθήνα

 


 

Chez Michel, Πανεπιστημίου

Το Chez Michel στην Πανεπιστημίου είναι το  all – day στέκι στις Αθήνας όπου μπορείτε να απολαύσεις διεθνή κουζίνα, καφέ και ποτό υπό τους ήχους της jazz μουσικής. Σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, που παραπέμπει σε παλιό καφέ εποχής, με σιδερένιους πολυελαίους και δερμάτινους καναπέδες θα δοκιμάσεις νόστιμα πιάτα που θα σου μείνουν αξέχαστα!

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 20% ή Ειδικό μενού από 18.2 στα 15 €/ άτομο. 

Σαλάτα ρόδι με πράσινο μήλο, κάσιους, πορτοκάλι και ανάμεικτα λαχανικά, κριθαρότο με ποικιλία μανιταριών, φιλετάκα κοτόπουλο με σάλτσα αρωματικού γιαουρτιού μαζί με 1 ποτήρι κρασί λευκό/κόκκινο/ροζέ. Δες το μενού εδώ. 

📍 Πανεπιστημίου 25 Αθήνα (Προπύλαια)


 

Βρες και άλλα στέκια με Εκπτωτικά Μενού 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close