4 νόστιμες στάσεις για φαγητό μετά το μπάνιο στην Ανάβυσσο

4.1K

Αν κανονίσεις να πας για μπανάκι σε κάποια παραλία στην Ανάβυσσο και ψάχνεις πού θα πας μετά για φαγητό, σου έχουμε 4 φοβερές προτάσεις! Η θάλασσα ανοίγει όπως ξέρουμε την όρεξη, οπότε για να μην περιμένεις μετά με όλους τους “πεινασμένους λουόμενους”, κλείσε το τραπέζι σου και απόλαυσε νόστιμα πιάτα!

Καλυψώ Restaurant | Φρέσκο ψάρι και μεζέδες που “μαγεύουν” με θέα το γαλάζιο

φαγητό στην Ανάβυσσο

Το Καλυψώ Restaurant είναι το εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στο Ξενοδοδοχείο Hotel Calypso στην Ανάβυσσο. Εκεί θα δοκιμάσεις με νόστιμη ελληνική κουζίνα με έμφαση στα θαλασσινά και τα ψαρικά, έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο. Αν σου αρέσουν οι ποικιλίες της παρέας που θα συνδυάσεις με ούζο, τσίπουρο ή μπύρα, τότε είναι η ιδανική επιλογή για σένα αν θες να κλείσεις τραπέζι για φαγητό στην Ανάβυσσο!

e-table tip: Δοκίμασε μελιτζάνα σαγανάκι, ουζοποικιλία, πληγούρι με γαρίδες, αθερίνα τηγανιτή, θράψαλο γεμιστό και φρέσκα ψάρια στη σχάρα. Αν πάλι είσαι του κρέατος, δοκίμασε μπιφτέκι γεμιστό, κοτόπουλο μιλφέιγ με μελιτζάνα και μοτσαρέλα και ψαρονέφρι με μέλι, μουστάρδα και θυμάρι!

📍Λεωφόρος Σουνίου 49o χιλιόμετρο Ανάβυσσος

 

Κλείσε στo Καλυψώ Restaurant 

 


 

Ρέμβη | Ζουμερά κρεατικά και φρέσκοι θησαυροί της θάλασσας πάνω στο κύμα

φαγητό στην Ανάβυσσο

Επόμενη πρόταση για φαγητό στην Ανάβυσσο είναι η μοναδική ψαροταβέρνα Ρέμβη στην παραλία της Παλαιάς Φώκαιας. Νόστιμο και ποιοτικό φαγητό, οικογενειακό και χαρούμενο περιβάλλον, καθώς και απεριόριστη θέα σε περιμένουν να τα απολαύσεις. Επέλεξε ένα από τα τραπέζια ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα και διάλεξε ανάμεσα σε μία πληθώρα ολόφρεσκων θαλασσινών, όπως μπαρμπούνιαφραγκρί ή τσιπούρα, ζυμαρικών αλλά και κρεατικών και συνόδευσέ τα με ούζο, τσίπουρο και γιατί όχι με μία παγωμένη μπύρα.

e-table tip: Δοκίμασε εξαιρετικά τηγανιτά μπαρμπούνια, φρέσκο φαγκρί, την περίφημη καραβιδομακαρονάδα και μύδια με μουστάρδα και φέτα.

📍Λεωφόρος Σουνίου 14 Παλαιά Φώκαια

 

Κλείσε στo Ρέμβη

 


 

ΧΗ.ΜΑ. | Ένας ΧΗμικός και ένας ΜΑθηματικός μαγειρεύουν λαχταριστές μπριζόλες

φαγητό στην Ανάβυσσο

Το ΧΗ.ΜΑ. είναι ένα αγαπημένο μπριζολάδικο που προσφέρει νόστιμη ελληνική κουζίνα, με ειδίκευση στα κρεατικά.  Πρόκειται για το γνωστό εστιατόριο στον Άλιμο που ξεκίνησε από την Παλαιά Φώκαια και συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικό φαγητό και άψογη φιλοξενία με τη φροντίδα των αδελφών Αποστόλη και Χαράλμπου. Σε ένα χώρο με όμορφη διακόσμηση που θυμίζει  παραδοσιακής ταβέρνα, θα δοκιμάσεις εκλεκτά κρεατικά και νόστιμους σπιτικούς μεζέδες σε πολύ καλές τιμές.

e-table tip: Δοκίμασε μαστέλο Χίου στα κάρβουνα, τυροπιτάκια με μέλι και σουσάμι, ντάκο, μπριζόλα μοσχαρίσια σταυλίσια, συκώτι γάλακτος, κοντοσούβλι αρνί και ανάμεικτο κεμπάπ της Πόλης. Στο τέλος θα δοκιμάσεις πολίτικο καζάν ντιπί, σπιτική καρυδόπιτα, σουφλέ σοκολάτας και πολλά ακόμα σπιτικά γλυκά!

📍25ης Μαρτίου 11 Παλαιά Φώκαια

 

Κλείσε στo ΧΗ.ΜΑ.

 


 

Αντιγόνη | Μια πράσινη όαση με φοβερά μαγειρευτά, κρεατικά και φρέσκα ψάρια, με θέα τη θάλασσα

φαγητό στην Ανάβυσσο

Η ταβέρνα Αντιγόνη στην Ανάβυσσο προσφέρει ελληνική κουζίνα και σπιτικές σπεσιαλιτέ. Βρίσκεται σε ένα όμορφο καταπράσινο σημείο σε ύψωμα με θέα στη θάλασσα. Οικογενειακή ατμόσφαιρα, παραδοσιακή διακόσμηση, τραπεζάκια έξω, αγνά υλικά και άψογη φιλοξενία αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεiς καλό και φθηνό φαγητό.

e-table tip: Δοκίμασε σπιτικά μαγειρευτά, παϊδάκια αρνίσια, μπριζόλα χοιρινή ή μοσχαρίσια, ζουμερά μπιφτέκια, λουκάνικο, παραδοσιακή προβατίνα και φρεσκότατο ψάρι ημέρας.

📍Μακροδημητραίων Θυμάρι Παλαιά Φώκαια

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close