Αγαπημένα φοιτητικά στέκια στη Λευκωσία

1K

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα ακαδημαϊκή χρονιά, εμείς αναζητήσαμε και βρήκαμε τα must φοιτητικά στέκια στη Λευκωσία. Σου έχουμε 6 φοβερές προτάσεις για να απολαύσεις με την παρέα σου νόστιμες ποικιλιές, λαχταριστούς μεζέδες, οινόμελα, ρακόμελα, κρασιά, σε πολύ καλές τιμές!

 

Τρα λα λα Καλλιτεχνικό Μεζεδοπωλείο

φοιτητικά στέκια στη Λευκωσία
Το Μεζεδοπωλείο Τρα λα λα στην Παλιά Λευκωσία, προσφέρει νόστιμο ελληνικό φαγητό, σε μια όμορφη οικεία ατμόσφαιρα. Ετοιμάσου να απολαύσεις βολιότικα τσιπουράκια παρεά με ελληνικούς μεζέδες σε προσιτές τιμές. Να δοκιμάσεις την ποικιλία κρεατικών, πατάτα ψητή, πιπεριά με φέτα και μύδια σαγανάκι! Στο Τρα λα λα μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με live μουσική, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:00.


 

Λήδρας 55

Αν ψάχνεις για φοιτητικά στέκια στην Λευκωσία για να φας με την παρέα σου ψαρομεζέδες, τότε πρέπει να επισκεφτείς το μεζεδοπωλείο Λήδρας 55.  Ετοιμάσου να απολαύσεις νόστιμους μεζέδες, ποικιλίες θαλασσινών και παγωμένα ποτά σε πολύ καλές τιμές. Λίγο πριν το οδόφραγμα της Λήδρας, θα βρεις το μεζεδοπωλείο Λήδρας 55. Ετοιμάσου να απολαύσεις γεύσεις από θάλασσα παρέα με ζωντανή μουσική, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.


 

Kozeri Bar & Restaurant

φοιτητικά στέκια στη Λευκωσία

Έχεις όρεξη να συνδυάσεις το φαγητό σου με ένα δροσερό cocktail; Τότε πρέπει σίγουρα να έρθεις εδώ! Το Kozeri Bar & Restaurant στην Παλιά Λευκωσία βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα bar restaurant για american style κουζίνα και burgers.  Σε ένα από τα πιο ωραία διακοσμημένα bar, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κάποιο από τα λαχτατιστά burger, club sandwich, ζουμερό κοτόπουλο σουβλάκι, χειροποίητα χοιρινά μπιφτεκάκια, μαζί με ένα από τα avant-garde cocktail!


 

Το Στέκι της Λωξάντρας

Ένα από τα πιο γνωστά φοιτητικά στέκια στη Λευκωσία είναι το Στέκι της Λωξάνδρας. Σε ένα γραφικό πεζόδρομο ετοιμάσου για βουτιές σε φοβερές ποικιλίες σχάρας! Στο Στέκι της Λωξάνδρας θα απολαύσεις ελληνικές γεύσεις με ένα μικρασιάτικο twist, σε πολύ καλές τιμές. Θα λατρέψεις τις μαλακές τυρομπουκιές και τα χοιρινά μπιφτεκάκια με φέτα!


 

Μεζεδοπωλείο Χρονοπερπατήματα

φοιτητικά στέκια στη Λευκωσία

Το μεζεδοπωλείο Χρονοπερπατήματα είναι ένα σύγχρονο ουζερί με ελληνική κατεύθυνση, που σου προσφέρει καλό φαγητό και ωραία ατμόσφαιρα. Πρέπει να δοκιμάσεις κολοκυθοκεφτέδες, φέτα τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας με μέλι και σουσάμι, γεμιστό μανιτάρι, κοτόπουλο λεμονάτο, συκώτι χοιρινό με καραμελωμένα κρεμμύδια και μαριναρισμένα φιλετάκια! Τα Χρονοπερπατήματα προσφέρουν την αυθεντική απόλαυση του παλαιού, έχοντας όμως κι ένα σύγχρονο twist. Μπορείς να απολάυσεις τους μεζέδες σου και με live μουσική κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:00, και κάθε Κυριακή από τη 13:00.


 

Crepa Land (Central)

φοιτητικά στέκια στη Λευκωσία

Για το τέλος αφήσαμε ένα από τα πιο “γλυκά” φοιτητικά στέκια στη Λευκωσία! Η Crepa Land στην Παλιά Λευκωσία είναι must προορισμός για κρέπα και μεσογειακή κουζίνα. Το μενού του Crepa Land περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από γλυκές και αλμυρές κρέπες που θα συνοδεύσεις με καφέ, σοκολάτα και χυμούς. Πρέπει να δοκιμάσεις την κρέπα με bitter σοκολάτα και φράουλες ή λικέρ, με σαντιγί και παγωτό, αφράτες φρεσκοψημένες βάφλες με παγωτό και φρούτα, κρέπες αλμυρές με κοτόπουλο, mozzarella και μανιτάρια, κρέπες ολικής άλεσης με ροκφόρ και κοτόπουλο ή χαλούμι και ομελέτα, με ό,τι συνδυασμό σου αρέσει!


 

Είσαι φοιτητής και θα να βρεις πού θα βγαίνεις με την παρέα σου μετά τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο; Στο e-table Cyprus μπορείς να ανακαλύψεις φοβερά φοιτητικά στέκια, με νόστιμο φαγητό και προσιτές τιμές!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close