Βγαίνουμε σε Μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας

2.4K

Θέλεις να τσιμπήσεις κάτι ίσα ίσα για να συνοδεύσεις ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα ή ένα ούζο ας πούμε. Αν σου αρέσει να δοκιμάζεις καλοφτιαγμένα μεζεδάκια και προπάντων νόστιμα, κάνε μια βόλτα σε ένα από τα πέντε μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας και θα μας θυμηθείς!

Όποιος κυκλοφορεί στο κέντρο σίγουρα έχει πάει τουλάχιστον μια φορά στο Ρακουμέλ. Ένα πασίγνωστο μεζεδοπωλείο με κρητική κουζίνα κυρίως! Γαμοπίλαφο, απάκι, χοχλιούς και πολλά άλλα νόστιμα που θα τα φας συνοδεία σπιτικής τσικουδιάς από το Ζάκρο της Σητείας!

μεζεδοπωλεία στο κέντρο
Ρακουμέλ στα Εξάρχεια

 

Άλλο ένα καλό μεζεδοπωλείο στην περιοχή είναι ο Αγκλέουρας στην Κωλέττη με κρεατικά κυρίως όπως λουκάνικο καπνιστό με πορτοκάλι και πράσο, χοιρινή τηγανιά, σπετζοφάι και φυσικά κρασί , ούζο και ρακόμελο!

μεζεδοπωλεία στο κέντρο
Αγκλέουρας στα Εξάρχεια

 

Μια καλή επιλογή για μεζεδάκια είναι και το Δια Ταύτα στο Μοναστηράκι! Πάντα με φρέσκο φαγητό που συνοδεύεται με υπέροχα με εκλεκτά κρασιά, και live μουσική από την Κυριακή έως την Πέμπτη από τις 19:30 και Παρασκευή και Σάββατο από τις 20:30!

μεζεδοπωλεία στο κέντρο
Δια Ταύτα στο Μοναστηράκι

 

Αν ο δρόμος σε βγάλει στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα πιάτα του Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα. Εδώ τα πιάτα μαγειρεύονται αποκλειστικά με ελληνικά προϊόντα, ποιοτικές πρώτες ύλες, από μικρούς και μεσαίους Έλληνες παραγωγούς. Μαγειρευτό φαγητό κάθε μέρα 12:00 έως 18:00 ενώ από τις 19:00 έως 00:00 υπάρχει μενού αλα καρτ.

μεζεδοπωλεία στο κέντρο
Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

 

Για το τέλος αφήσαμε το μεζεδοπωλείο Η Ωραία Ελλάς στο Μοναστηράκι, που στεγάζεται στο Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης.  Εκεί όχι μόνο θα δοκιμάσεις καλό φαγητό και παραδοσιακούς μεζέδες αλλά θα απολαύσεις και την θέα προς την Ακρόπολη!

 

 

μεζεδοπωλεία στο κέντρο
Ωραία Ελλάς στο Μοναστηράκι

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close