Στου Ιορδάνη, στο Χαλάνδρι

1.4K

Αν σου αρέσουν οι παλιές ταβέρνες με το καλό φαγητό και την γνήσια ελληνική κουζίνα τότε ο Ιορδάνης μοιάζει το τέλειο μέρος για σένα.

Με παράδοση που ξεκινά από το 1928, ο Ιορδάνης είναι μία από τις παλιότερες ταβέρνες των Βορείων προαστίων που ακόμα και σήμερα έχει πιστή πελατεία. Από το 1928, το διατηρητέο της οδού Αγίας Παρασκευής έχει ανακαινιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε μια ζεστή, σύγχρονη ταβέρνα που όμως δεν έχει αλλάξει καθόλου σε γεύσεις και εξυπηρέτηση.

Ας περάσουμε όμως στο ψητό.

Ο Ιορδάνης είναι το κατάλληλο μέρος για να φας παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με οδηγό τις αυθεντικές συνταγές που η «σκούφια» τους κρατάει από πολύ παλιά. Θα δυσκολευτείς πολύ για να επιλέξεις από όλα τα νόστιμα πιάτα που προσφέρει ο Ιορδάνης. Από αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις σίγουρα είναι η ξακουστή καπνιστή μπριζόλα, η μοναδική χορτόπιτα, ο ξεχωριστός ντάκος, τα εντυπωσιακά σουτζουκοπιτάκια και φυσικά οι φρέσκιες τηγανιτές πατάτες που θα συνοδεύσουν τέλεια ότι ψητό κι αν επιλέξεις. Όσο για το κρασί, μπορεί να μην υπάρχει λίστα με εμφιαλωμένα για να επιλέξεις, ο Ιορδάνης όμως σερβίρει δικό του χύμα κρασί που σίγουρα θα σε κερδίσει και θα ταιριάξει με ότι μεζεδάκι κι αν επιλέξεις. Στο τέλος του γεύματός σου σίγουρα θα σε κεράσουν ότι καλύτερο έχουν για να κλείσεις με τον καλύτερο τρόπο ένα πολύ καλό γεύμα!

Μην το σκέφτεσαι… κλείσε τραπέζι online και μάλιστα δωρεάν στο e-table.gr για να επωφεληθείς με έκπτωση έως και 50%.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close