Το φαινόμενο Ιαπωνική κουζίνα στην Αθήνα

Τα τελευταία χρόνια έχεις παρατηρήσει ότι όλοι πάνε για σούσι; Από ότι έχω παρατηρήσει η ασιατική κουζίνα έχει πολλούς φανατικούς στην χώρα μας! Αν δηλαδή παρατηρήσεις έχουν ανοίξει πολλά εστιατόρια αλλά και πολλά μικρότερα μαγαζάκια που σερβίρουν ασιατικές γεύσεις. Κινέζικα υπήρχαν από παλιά αλλά Ιαπωνικά εστιατόρια τώρα ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική πρωτεύουσα. Ιαπωνική κουζίνα δεν είναι όμως μόνο το σούσι, είναι οι σούπες τύπου ramen, τα noodles και πολλά άλλα πιάτα πολύ νόστιμα! Μερικά από τα πιο γνωστά μέρη για Ιαπωνικό είναι και τα παρακάτω.

 

Japanese Noodle Kyushu Ramen

Το Wagamama από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του ενθουσίασε τον επισκέπτη με την ποιότητα, την εμφάνιση και την αυθεντικότητα των πιάτων του, ενώ στηρίζει το ύφος του στο παρεΐστικο κλίμα που υιοθετεί μέσα από το σέρβις και τον κατάλογο του.Udon (thick wheat noodles) with Fried Chicken and Vegetables

Εδώ παντρεύονται η Κινέζικη και η Ιαπωνική Κουζίνα. Το Τοyo αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο στο Παλαιό Φάληρο, όπου μπορείς να απολαύσεις τις εκπληκτικές συνταγές της ασιατικής γαστρονομίας, που εναλλάσσονται συνεχώς από τις θερμοκρασίες του ζεστού – κρύου και τις γλυκόξινες γεύσεις.

 

Sushi Rolls

Κρυμμένο με σπουδαία περίτεχνο τρόπο μέσα στο εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου, Πλάζα, το Yoshi Sushi bar σερβίρει ποιοτικό κλασικό σούσι, αλλά και αυθόρμητες εμπνεύσεις των sushi masters του. Ίσως γι’αυτό να είναι αγαπητό και στους πιο μακρινούς του επισκέπτες.

Δοκίμασέ τα ή ανακάλυψε περισσότερα στην περιοχή σου και κλείσε τραπέζι online και δωρεάν κερδίζοντας εκπτώσεις έως και -20%! Καλή όρεξη!

Σχετικά με τον Αρθογράφο

e-table.gr
Author with 998 posts
Περισσοτερα για e-table.gr

Σχετικά Άρθρα