Βγαίνουμε σε εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη!

1.5K

Φίλε λάτρη της όμορφης Θεσσαλονίκης σίγουρα κάθε φορά που ετοιμάζεσαι με την παρέα σου για φαγητό θέλεις να περάσεις όμορφα, ξεχωριστά και ‘χορταστικά’. Φύγαμε λοιπόν για εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη που θα σου μείνουν ‘γευστικώς’ αξέχαστα! Γιατί το φαγητό είναι η ποιότητα στην διασκέδαση σου!

Λαδόκολλα με θέα, Συκιές

εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Αν ο προορισμός σου είναι οι Συκιές Θεσσαλονίκης δεν έχεις παρά να κάνεις μία στάση για φαγητό στην Λαδόκολα με θέα. Ένας μοναδικός χώρος με πανοραμική θέα που προσφέρει ποιοτική, κλασική και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Συνταγές από φρέσκα υλικά, ντόπια κρεατικά και τοπικά εδέσματα που θα σου ανοίξουν σίγουρα την όρεξη. Ψητά στα κάρβουνα και όσο για την νοστιμιά; Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και να απολαύσεις, άλλωστε τρώγοντας ανοίγει η όρεξη!

Μπες στο ψητό, Σταυρούπολη

εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Μία επιλογή για εσένα που νιώθεις πάντα νέος είναι το Μπες στο ψητό στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Εάν είσαι από τους απαιτητικούς πελάτες, σίγουρα βρήκες τον δάσκαλό σου, καθώς η εξυπηρέτηση ξεπερνά κάθε σου προσδοκία και ανάγκη! Απόλαυσε χορταστικές μερίδες, δροσερές σαλάτες και πεντανόστιμα burgers από τα πιο αγνά υλικά! Βέβαια αν είσαι καλοφαγάς δοκίμασε τις αντοχές σου στο τεράστιο Monster, το οποίο βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των πελατών.

Με ή άνευ μεζεδοπωλείο, Κορδελιό

Και τι θα ήταν η Δυτική Θεσσαλονίκη χωρίς το Κορδελιό; Εκεί σε περιμένει το μεζεδοπωλείο Mε ή Άνευ, ένας χώρος ευχάριστος με υπέροχους πίνακες και κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, δημιουργώντας ένα άκρως ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Ποιοτικοί θαλασσινοί μεζέδες και κρεατικά από επιλεγμένους προμηθευτές για να συνοδεύσεις νόστιμα το ούζο ή το τσίπουρό σου! Και εάν είσαι και μερακλής, τότε βρήκες την καλύτερη γευστική μουσική φωλιά!

Όρεξη να ‘Χεις, Πολίχνη

εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ένα σταθερό σημείο συνάντησης των καλοφαγάδων είναι και το εστιατόριο Όρεξη να ‘χεις στην Πολίχνη. Μέσα από ένα φιλόξενο περιβάλλον με ζεστά χρώματα και οικογενειακή ατμόσφαιρα, απόλαυσε παραδοσιακές συνταγές σαν το σπίτι σου! Υπέροχοι μεζέδες και εκλεκτά κρέατα που δημιουργούν την απόλυτη γευστική πανδαισία στο πιάτο σου! Και τι μένει; Το καλύτερο κρασί της επιλογής σου και ελληνική μουσική για να ανεβάσει το κέφι σου στα ύψη!

Tandur, Νεάπολη

εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Το μεζεδοπωλείο Tandur στη Νεάπολη είναι γεμάτο παράδοση κι όχι μόνο στο φαγητό! Ένας χώρος, φωτεινός και όμορφος, βγαλμένος μέσα από παλιά ελληνική ταινία. Ξύλινη διαρρύθμιση και φωτογραφίες από κλασικό κινηματογράφο! Το Tandur ήταν γνωστό ως μια κατασκευή σαν μικρό πηγάδι στο οποίο άναβαν φωτιά για να ψήσουν φαγητά ή ψωμί και όταν τελείωνε η εργασία αυτή, έκλεινε με ειδική πλάκα το στόμιό του και λειτουργούσε σαν εστία θέρμανσης. Ελληνικές, παραδοσιακές σπεσιαλιτέ με τα πιο φρέσκα υλικά της αγοράς. Εκλεκτό κρασί και οι πιο νόστιμοι μεζέδες της περιοχής!

Ψαροταβέρνα Αγιορείτικο, Διαβατά

εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Η ψαροταβέρνα Αγιορείτικο στα Διαβατά προσφέρει ένα φιλόξενο οικογενειακό περιβάλλον μέσα από έναν μοντέρνο αλλά και συνάμα παραδοσιακό χώρο στον οποίο κυριαρχεί η ξύλινη λεπτομέρεια. Εσύ που είσαι λάτρης των θαλασσινών και είναι η σίγουρη επιλογή σου ακόμα και τον χειμώνα, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις φρέσκα ψάρια ημέρας και πλούσια νόστιμα ορεκτικά, απολαμβάνοντας εκλεκτό ελληνικό κρασί σε οικονομικές τιμές!

Mastelo μεζέ bar, Εύοσμος

εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ένας απόλυτος γευματικός πειρασμός είναι και το Mastelo Μεζέ Bar στην πλατεία Εύοσμου. Μοντέρνα αισθητική, φωτεινή και χαλαρή διακόσμηση που θυμίζει σύγχρονη ταβέρνα. Αφέσου στην άψογη φροντίδα και φιλοξενία και δοκίμασε ελληνικό φαγητό μέσα από ένα πλούσιο μενού ορεκτικών αλλά και πιάτων ημέρας! Και όπως ξέρεις πάντα η καλύτερή σου συντροφιά πέρα από την καλή παρέα, είναι το καλό κρασί!

Piperi, Ηλιούπολη

εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Το Piperi είναι ένα γραφικό μεζεδοπωλείο πάνω στην πλατεία της Ηλιούπολης με μοντέρνες τοιχογραφίες και ξύλινο στοιχείο. Ένας χώρος γραφικός και οικείος, τόσο για την οικογένεια όσο και για την παρέα με άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία ώστε να μην σου λείψει τίποτα! Το μενού είναι πλούσιο και διαθέτει πιάτα, που ετοιμάζονται από τα πιο φρέσκα υλικά. Ποικιλίες κρεατικών και θαλασσινών καθώς και νόστιμα ορεκτικά σε προσιτές τιμές! Θέλεις να γίνει το στέκι σου; Απλά δοκίμασέ το!


 

Ανακάλυψε εστιατόρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close