Αγαπημένα στέκια για ψαρομεζέδες στη Θεσσαλονίκη

Άνοιξε η όρεξη για ψαράκια και θαλασσινά και κάναμε μία βόλτα σε αγαπημένα εστιατόρια για ψάρι στη Θεσσαλονίκη. Ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας και κλείσε τραπέζι για να απολαύσεις φοβερούς ψαρομεζέδες με την παρέα σου!

Ψαροταβέρνα Γοργόνα, Αγία Τριάδα

εστιατόρια για ψάρι Θεσσαλονίκη

Η ψαροταβέρνα Γοργόνα βρίσκεται στην παραλία της Αγίας τριάδας και σου υπόσχεται γευστικές εμπειρίες, καθώς μετρά μια παράδοση 60 ετών. Απόλαυσε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ημέρας που προέρχονται πάντα από την πρωινή ψαριά του ιδιοκτήτη. Θα σε εντυπωσιάσει η εξυπηρέτηση και το φιλικό και οικείο περιβάλλον, καθώς η απόλαυση ξεκινά αγναντεύοντας το πέλαγος.

Κουντουριώτου 171 Αγία Τριάδα

e-table tip: Δοκίμασε καλαμαράκια και ψαράκια τηγανητά, χταποδάκι, γαρίδες σαγανάκι και την ψαριά της ημέρας.

 

Κλείσε στη ψαροταβέρνα Γοργόνα 

 


 

7 Θάλασσες, Θεσσαλονίκη – Κέντρο

εστιατόρια για ψάρι Θεσσαλονίκη

Οι 7 Θάλασσες είναι ένα διάσημο fish restaurant στην Θεσσαλονίκη με εκλεπτυσμένο μενού. Το εστιατόριο αυτό είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία του καθώς είναι βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο το 2010 και κατέχει επίσης το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Οι υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ανάδειξη των φρεσκάδας των πρώτων υλών με σεβασμό πάντα στη μαγειρική σοφία της Μεσογείου έρχονται να δέσουν με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός χώρου που προσφέρει στους πελάτες του ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων.

Καλαποθάκη 8-10 Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε το κριθαρώτο με καβουροπόδαρα, γαρίδες με φρέσκια ντομάτα, σαλάτα χταπόδι, το ριζότο θαλασσινών και τη σφυρίδα.

 

Κλείσε στο 7 Θάλασσες 

 


 

Ανεμότρατα, Καλαμαριά

εστιατόρια για ψάρι Θεσσαλονίκη

Η Ανεμότρατα στην Καλαμαριά είναι ένα γνωστό σημείο αναφοράς για ψάρι και φρέσκα θαλασσινά. Ο χώρος είναι παραδοσιακός, διακοσμημένος με χρώματα που θυμίζουν νησί και παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Το μενού της ψαροταβέρνας περιλαμβάνει νόστιμες ελληνικές σπεσιαλιτέ, χειροποίητες συνταγές και γεύσεις σπιτικές.

Παρασκευοπούλου 10 Καλαμαριά

e-table tip: Δοκίμασε μυδοπίλαφο, φρέσκο καλαμάρι, σουπιές στιφάδο ή με σπανάκι και τα ψάρια της ημέρας στα κάρβουνα.

 

Κλείσε στην Ανεμότρατα

 


 

Ψαροταβέρνα Ο Αντώνης, Νέοι Επιβάτες

εστιατόρια για ψάρι Θεσσαλονίκη

H Ψαροταβέρνα o Αντώνης στους Νέους Επιβάτες προσφέρει ελληνική κουζίνα και φημίζεται για τα ψάρια και τα θαλασσινά, έχοντας πιστούς πελάτες από το 1981. Τραπέζια δίπλα στη θάλασσα και ένας ζεστός, οικογενειακός χώρος συνθέτουν το σκηνικό όπου θα απαλαύσετε εδέσματα της θάλασσας και σπιτικές συνταγές.

Κουντουριώτη 75 Νέοι Επιβάτες

e-table tip: Παρέα με καλό κρασί, ούζο και τσίπουρο, θα δοκιμάσεις εκπληκτικό μυδοπίλαφο, υπέροχο χταποδάκι κρασάτο, φρέσκα ψάρια στα κάρβουνα, μπακαλιάρο σκορδαλιά, καλαμαράκια τηγανητά και σπεσιαλιτέ ημέρας.

 

Κλείσε στη Ψαροταβέρνα Ο Αντώνης 

 


 

Με…ρακί, Διαβατά

εστιατόρια για ψάρι Θεσσαλονίκη

Το μεζεδοπωλείο Με…ρακί βρίσκεται στην περιοχή των Διαβατών και προσφέρει ελληνική κουζίνα, ποιοτικά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε χαμηλές τιμές. Πρόκειται για ένα όμορφο περιβάλλον με παραδοσιακή διακόσμηση, ξύλινες λεπτομέρειες και οικογενειακή ατμόσφαιρα που θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένεια και τους φίλους σου.

Γεωργίου Παπανδρέου 6 Ιωνία (Διαβατά)

e-table tip: Στο μεζεδοπωλείο Με…ρακί θα δοκιμάσεις καλαμάρι, γαρίδες, ψητό χταποδάκι, φρεσκότατο αστακό, το ψάρι της ημέρας, εξαιρετικούς μεζέδες αλλά και νοστιμότατα ορεκτικά με τη συνοδεία καλού κρασιού και εκλεκτών ελληνικών αποσταγμάτων.

 

Κλείσε στο Με…ρακί

 


 

Το Μετέωρο βήμα της γαρίδας, Θεσσαλονίκη – Κέντρο

εστιατόρια για ψάρι Θεσσαλονίκη

Το εστιατόριο Μετέωρο βήμα της γαρίδας στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη διάσημη αγορά τροφίμων Μοδιάνο στο κέντρο της πόλης. Προσφέρει μεσογειακή κουζίνα και παραδοσιακές ελληνικές σπεσιαλιτέ από το 1925, έχοντας αποκτήσει πιστούς πελάτες. Ο χώρος είναι στην κεντρική στοά με τα πολλά καταστήματα και την ιστορική ατμόσφαιρα είναι ζεστός και παραδοσιακός, θυμίζοντας παλιά κουτούκια και παραδοσιακές ταβέρνες. Πρόκειται για μια γνήσια ψαροταβέρνα με φρεσκότατα ψάρια και γνήσιους ψαρομεζέδες, θαλασσινά, ορεκτικά και παραδοσιακές σπιτικές συνταγές.

Βασιλέως Ηρακλείου 33 (ΣΤΟΑ ΜΟΔΙΑΝΟ) Θεσσαλονίκη

e-table tip: Στο Μετέωρο βήμα της γαρίδας θα δοκιμάσεις φάβα, μύδια σαγανάκι, σαρδέλα ψητή, τσιπούρα στα κάρβουνα, μπακαλιάρο σκορδαλιά και χταποδάκι στα κάρβουνα.

 

Κλείσε στο Μετέωρο βήμα της γαρίδας

 


 

Το Νησί, Θεσσαλονίκη – Κέντρο

εστιατόρια για ψάρι Θεσσαλονίκη

Το Νησί είναι ένα εκπληκτικό ουζερί στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Ξεχωρίζουν οι φίνες γεύσεις φρέσκων ψαριών, θαλασσινών και μεζέδων. Στο χώρο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του λευκού και του μπλε και η διακόσμηση παραπέμπει σε ουζερί μιας άλλης εποχής. Λαϊκά ακούσματα συντροφεύουν το φαγητό σου. Όλα τα πιάτα είναι πιάτα είναι φτιαγμένα με μεράκι, γνώση και άριστη πρώτη ύλη.

Περιστερίου 8 & Λυκούργου Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε τα βραστά χόρτα που είναι ανάρπαστα και τη ψαρόσουπα.

 

Κλείσε στο Νησί

 


 

Κλείσε στα καλύτερα στέκια για ψάρι 

 

 

Σχετικά με τον Αρθογράφο

e-table.gr
Author with 981 posts
Περισσοτερα για e-table.gr

Σχετικά Άρθρα